Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά συμμετέχει στην 85η Δ.Ε.Θ. (85η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 11-19/09/2021), το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας μας και παρέχει στα μέλη του, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, τη δυνατότητα να συμμετάσχουν προβάλλοντας την επιχείρησή τους, με φυσική παρουσία.

Το Ε.Ε.Π. στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών του και στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει στο περίπτερο που διαθέτει στην έκθεση, επιχειρήσεις – μέλη του, οι οποίες θα μπορέσουν μέσω της συμμετοχής τους να προβάλουν την επιχείρησή τους, ή τα προϊόντα τους, να ενημερωθούν για τα καινοτόμες εφαρμογές και τεχνολογίες και πρωτίστως να συνάψουν επιχειρηματικές συναντήσεις & συνεργασίες, που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους.
Προκειμένου να δώσουμε όλοι ένα αισιόδοξο μήνυμα επανεκκίνησης της οικονομίας, και στήριξης της επιχειρηματικότητας, σας καλούμε να συμμετάσχετε με την παρουσία σας στο περίπτερο του Ε.Ε.Π., στην 85η Δ.Ε.Θ., ως αντιπροσωπευτικό δείγμα των επιχειρήσεων μελών μας. Σε περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας, το Επιμελητήριό μας έχει την δυνατότητα να αναλάβει την υποστήριξη της παρουσίασης της επιχείρησής σας.
Η φετινή έκθεση έχει ως τιμώμενη χώρα την Ελλάδα και πέρα του εμπορικού χαρακτήρα της, θα δοθεί έμφαση στην κυκλική οικονομία με σχετικές δράσεις, με έντονα ψυχαγωγικά και πολιτιστικά στοιχεία. Επίσης ταυτόχρονα θα υλοποιηθεί το 2ο Thessaloniki Helexpo Forum, με φιλοξενία πολιτικής και επιχειρηματικής ηγεσίας και αντικείμενο φλέγοντα θέματα στην εποχή της πανδημίας.

Κατά τη λειτουργία της έκθεσης θα εφαρμοστεί ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο που θα εξασφαλίζει την ασφαλή διεξαγωγή της, κατόπιν συνεννόησης της ΔΕΘ – HELEXPO με τον ΕΟΔΥ.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις – μέλη μας μπορούν να απευθύνονται στον θεματικό υπεύθυνο κ. Κωνσταντίνο Νικολάου ο οποίος είναι μέλος Δ.Σ. & συντονιστής της «Επιτροπής Οργάνωσης και Συμμετοχής σε Συνέδρια και Εκθέσεις Ε.Ε.Π.» στο τηλ. 6932260140 & email: nikolaou@conik.gr, καθώς επίσης και στο Επιμελητήριο τηλ. 2104126917 κα. Παναγοπούλου Αγγελική & email: apanagopoulou@eep.gov.gr.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή της επιχείρησή σας στην έκθεση, έως την Δευτέρα 30/08/2021 και ώρα 13:00.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Ε.Ε.Π.
Ιωάννης Γερ. Βουτσινάς

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8 + 2 =