Σεραφειμ κύθηρα μητρόπολη εκκλησία

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Καραβά Κυθήρων , προκειμένου να προβεί στην εκμίσθωση ενός κτίσματος-κελιού επιφανείας 38,00τ.μ. με τήν αυλή που το περιβάλλει που βρίσκεται στον Οικισμό Πλατείας Άμμου ιδιοκτησίας του Ι.Ν. Αγίου Προκοπίου, παρεκκλήσιο του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Καραβά Κυθήρων, προκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό προς ανάδειξη αναδόχου μισθωτή, σύμφωνα με τα ακόλουθα:

  • Ημερομηνία διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται η 18η Οκτωβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 – 13:00.
    Σε περίπτωση αγόνου αποτελέσματος κατά την παραπάνω ημερομηνία, ο Διαγωνισμός θα επαναληφθεί την 31η Οκτωβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 – 13:00.

  • Τόπος διεξαγωγής του Διαγωνισμού (και του επαναληπτικού, αν χρειαστεί) ορίζεται το γραφείο – ξενώνας που στεγάζεται παραπλεύρως του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Καραβά Κυθήρων.

  • Τιμή εκκίνησης ορίζεται το ποσό των 250,00 (διακοσίων πενήντα) Ευρώ μηνιαίως, πλέον του αναλογούντος τέλους χαρτοσήμου 3,6%.

  • Το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο ως χώρος κατοικίας σύμφωνα με τους ορισμούς της καλής πίστης και των χρηστών και συναλλακτικών ηθών της νήσου των Κυθήρων και του οικισμού της Πλατείας Άμμου.

Σχετική προκήρυξη του προκείμενου διαγωνισμού μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Καραβά Κυθήρων.

Για πληροφορίες : Δικηγόρος κ.Παναγιώτης Κορωναίος τηλ 2104174388, π.Παναγιώτης Διακόπουλος τηλ:2736033548

Καραβάς Κυθήρων 15/9/2023
Ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου
Αἰδεσιμώτατος
†π.Παναγιώτης Διακόπουλος

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑ ΚΥΘΗΡΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΦΑΝΕΡΟΥ) ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΝ ΚΥΘΗΡΟΙΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΑΞΗΣ:4/2023 

ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑ ΚΥΘΗΡΩΝ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Τ Τ Ε Ι

Ότι – σύμφωνα με το άρθρο 16 του υπ’ αριθμ. 8/1979 Κανονισμού Δ.Ι.Σ. περί Ιερών Ναών και Ενοριών, εκδοθέντος κατά τις εξουσιοδοτικές διατάξεις των άρθρων 1 παρ. 4, 36, 37 παρ. 8, 51 παρ. 2 (εδ. δ’) του Ν. 590/77 «Περί Καταστατικού Χάρτου της Εκκλησίας της Ελλάδος» – προσφέρεται προς εκμίσθωση ένα (1) εκκλησιαστικό ακίνητο, ευρισκόμενο εν Κυθήροις και συγκεκριμένα:

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ:

Ένα (1) κτίσμα – κελί, επιφανείας 38,00 τ.μ., με την αυλή που το περιβάλλει, που βρίσκεται στον οικισμό Καραβά και συγκεκριμένα στην ευρύτερη έκταση εντός της οποίας βρίσκεται το εξωκλήσι του Αγίου Προκοπίου, της Δημοτικής Ενότητας Κυθήρων, του Δήμου Κυθήρων, της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων της Περιφέρειας Αττικής.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

Η εκμίσθωση του άνω εκκλησιαστικού ακινήτου θα γίνει δια δημοσίου διαγωνισμού, οι όροι του οποίου είναι οι ακόλουθοι:

  1. Ο διαγωνισμός θα είναι πλειοδοτικός και φανερός (ανοικτός).
  2. Ως ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα ορίζεται το ποσό των διακοσίων πενήντα ευρώ (250,00€). Το ως άνω ποσό αποτελεί και ποσό εκκίνησης της δημοπρασίας.
  3. Η πρώτη προσφορά ετήσιου μισθώματος του πρώτου πλειοδότου πρέπει να είναι τουλάχιστον κατά τρία τοις εκατό (3%) μεγαλύτερη της τιμής εκκίνησης της δημοπρασίας.
  4. Κάθε επόμενη προσφορά πρέπει να είναι τουλάχιστον κατά δύο τοις εκατό (2%) μεγαλύτερη της προηγούμενης.
  5. Κάθε προσφορά είναι δεσμευτική για κάθε προσφέροντα – πλειοδότη. Για τον τελευταίο από αυτούς ή τον τυχόν μοναδικό προσφέροντα αποτελεί και απόδειξη ότι αυτός θεωρεί την προσφερθείσα από αυτόν, ως μίσθωμα, τελευταία ή μοναδική προσφορά, δίκαιη, εύλογη και ανταποκρινόμενη στη μισθωτική αξία του μισθίου. Η προσφορά του τελευταίου πλειοδότη δηλώνει, επίσης, ότι αυτός παραιτείται κάθε δικαιώματος να καταγγείλει τη μίσθωση ή να ζητήσει μείωση του μισθώματος για ελαττώματα ή ελλείψεις τυχόν υφιστάμενες, έστω και κεκρυμμένες ή εμφανισθησόμενες ή για οποιαδήποτε βλάβη από άλλη αιτία.
  6. Ως ετήσιο μίσθωμα του άνω ακινήτου θα καθορισθεί το ποσό το οποίο θα προσφέρει ο τελευταίος ή ο μοναδικός προσφέρων κατά τη δημοπρασία, εφόσον αυτή κατακυρωθεί υπέρ αυτού.
  7. Το μίσθωμα του άνω ακινήτου θα κατατίθεται στον υπ’ αριθμ.452/602397-56 τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί ο εκμισθωτής στην Εθνική Τράπεζα και το αποδεικτικό κατάθεσης θα επέχει θέση αποδείξεως. Στον μισθωτή θα παραδίδεται παράλληλα γραπτή απόδειξη από τον εκμισθωτή.
  8. Η χρονική διάρκεια της μισθώσεως του ανωτέρω περιγραφόμενου ακινήτου θα είναι τριετής (3ετής).
  9. Η χρήση του άνω περιγραφομένου μισθίου θα γίνεται σύμφωνα με τους ορισμούς της καλής πίστης και των χρηστών και συναλλακτικών ηθών της νήσου Κυθήρων.
  10. Ο μισθωτής έχει την υποχρέωση να χρησιμοποιεί το μίσθιο κατά τρόπο που να μη θίγει την ησυχία, την υγεία, την εργασία, την ασφάλεια και τα χρηστά ήθη του εκμισθωτή και των περίοικων. Ο μισθωτής υποχρεούται να κάνει καλή χρήση του μισθίου, διατηρώντας αυτό καθαρό, διαφορετικά ευθύνεται σε αποζημίωση για τυχόν φθορές ή βλάβες που θα προξενήσει στο μίσθιο.
  11. Ο μισθωτής υποχρεούται να διατηρεί την κατοχή του μισθίου, τα όριά του και εν γένει το μίσθιο σε καλή κατάσταση, να το διασφαλίζει από κάθε καταπάτηση, με τις προσήκουσες αγωγές, διαφορετικά ευθύνεται σε αποζημίωση και δεν απαλλάσσεται της πληρωμής του μισθώματος εάν δεν έκανε χρήση του μισθίου.
  12. Απαγορεύεται απόλυτα οποιαδήποτε μετατροπή χρήσης του μισθίου, η υπομίσθωση και η μερική ή ολική παραχώρηση της χρήσης του μισθίου σε τρίτους με ή χωρίς αντάλλαγμα, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του μισθωτή.
  13. Κάθε τροποποίηση των όρων του συμφωνητικού της μισθώσεως, όπως η αναμίσθωση ή η παράταση της μίσθωσης, θα αποδεικνύονται αποκλειστικά και μόνο εγγράφως, αποκλειομένου οποιουδήποτε άλλου αποδεικτικού μέσου. Η τυχόν μη έγκαιρη ενάσκηση από τον εκμισθωτή οποιουδήποτε δικαιώματός του, είτε μία φορά είτε κατ’ επανάληψη, δεν συνιστά παραίτησή του από το δικαίωμα αυτό.
  14. Η μη εμπρόθεσμη καταβολή του μισθώματος, ως και κάθε άλλης, σχετικής με τη μίσθωση, δαπάνης ή η παράβαση οποιουδήποτε από τους όρους της μισθωτικής σύμβασης, συνεπάγεται ακυρότητα αυτής, την ακυρότητα δε αυτή μόνο ο Ιερός Ναός δύναται να επικαλεσθεί. Επιπλέον, παρέχει στον εκμισθωτή το δικαίωμα να καταγγείλει και να λύσει αμέσως και μονομερώς τη μίσθωση, να αποβάλει τον μισθωτή από το μίσθιο κατά τη σχετική νόμιμη διαδικασία και να ζητήσει αποζημίωση για κάθε ζημία από την αθέτηση ή την παράβαση των όρων της μισθωτικής συμβάσεως που θα υπογράψει ο μισθωτής. Στις περιπτώσεις αυτές η εγγύηση καταπίπτει ως ποινική ρήτρα υπέρ του εκμισθωτή.
  15. Ο εκμισθωτής δικαιούται σε κατάλληλες ημέρες και ώρες α) να επισκέπτεται το μίσθιο ανά εξάμηνο, συνοδευόμενος από μηχανικό ή εμπειροτέχνη, για να εξακριβώσει τυχόν φθορές ή μεταβολές του, β) να επισκέπτεται το μίσθιο δύο φορές την εβδομάδα μαζί με υποψήφιους μισθωτές ή αγοραστές.
  16. Ο μισθωτής θα παραλάβει το μίσθιο όπως είναι σήμερα, χωρίς ο Ιερός Ναός να είναι υποχρεωμένος σε δαπάνες. Όλες οι δαπάνες συντήρησης και επισκευής ζημιών βαρύνουν αποκλειστικά το μισθωτή και θα παραμείνουν σε όφελος του μισθίου, χωρίς να υφίσταται δικαίωμα αξίωσης από αδικαιολόγητο πλουτισμό.
  17. Απαγορεύεται στο μισθωτή να επιφέρει οποιαδήποτε προσθήκη, τροποποίηση ή μεταρρύθμιση του μισθίου, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του εκμισθωτή και εφόσον τελεσθούν τέτοιου είδους προσθήκες κλπ, με την έγγραφη συναίνεση του εκμισθωτή, αυτές θα παραμείνουν προς όφελος του μισθίου. Πάντως ο εκμισθωτής δικαιούται να αξιώσει την επαναφορά των πραγμάτων στην προηγούμενη κατάσταση με δαπάνες του μισθωτή.
  18. Κατά τη λήξη της μισθώσεως, ο μισθωτής υποχρεούται, χωρίς όχληση, να αποδώσει το μίσθιο στον εκμισθωτή στην κατάσταση στην οποία το παρέλαβε, διαφορετικά υποχρεούται σε αποζημίωση του εκμισθωτή για κάθε ζημία που υπέστη εξαιτίας της μη έγκαιρης απόδοσής του.
  19. Η κατωτέρω αναφερόμενη εγγύηση μισθώσεως θα επιστραφεί άτοκα στον μισθωτή μετά την, με οποιοδήποτε τρόπο, λύση ή λήξη της μισθώσεως και παράδοσης στον εκμισθωτή του μισθίου και αφού προηγουμένως εκκαθαρισθούν τυχόν οφειλές του μισθωτή από οποιαδήποτε αιτία.
  20. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί ενώπιον της τριμελούς επιτροπής, την οποία όρισε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Καραβά Κυθήρων και η οποία αποτελείται από τους: α) π. Παναγιώτη Διακόπουλο του Νικολάου, β) Γεώργιο Τζωρτζόπουλο του Χαραλάμπους και γ) Εμμανουήλ Ζαντιώτη του Ιωάννου καθώς και αναπληρωματικό μέλος τον Παναγιώτη Γεωργά του Θεοδώρου. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 18 Οκτωβρίου 2023 ημέρα  Τετάρτη και ώρα και ώρα 12:00- 13:00  στο γραφείο – ξενώνα που στεγάζεται παραπλεύρως του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Καραβά Κυθήρων.

Η δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφόσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές. Για τη συνέχιση της δημοπρασίας και πέραν της οριζόμενης ώρας αποφασίζει η επιτροπή, της οποίας η απόφαση καταχωρίζεται στο πρακτικό.

Σε περίπτωση που η δημοπρασία κριθεί άγονη ή ασύμφορη ή για οποιοδήποτε λόγο δε διεξαχθεί, αυτή θα διενεργηθεί την 31 Οκτωβρίου 2023 , ημέρα  Τρίτη και ώρα 12:00- 13:00 χωρίς νέα διακήρυξη, με απλή ανακοίνωση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, η οποία θα αναφέρεται στην αρχική διακήρυξη και θα τοιχοκολληθεί στη θύρα του Ιερού Ναού, προ πέντε (5) τουλάχιστον ημερών. Εάν αποτύχει ο διαγωνισμός, το Μητροπολιτικό Συμβούλιο δύναται να εγκρίνει την εκμίσθωση με ιδιαίτερη συμφωνία το πολύ για τέσσερα (4) έτη.

  1. Όποιος συμμετάσχει στη δημοπρασία θεωρείται ότι έλαβε γνώση των όρων της παρούσας διακήρυξης και τους αποδέχεται.
  2. Δεν γίνονται δεκτοί στη δημοπρασία όσοι για οποιαδήποτε αιτία οφείλουν προς την Ιερά Μητρόπολη Κυθήρων και Αντικυθήρων ή σε Ιερό Ναό που υπάγεται σε αυτήν ή τους ζημίωσαν κατά το παρελθόν ή έχουν αντιδικία με τους ανωτέρω ή δεν εκπλήρωσαν κατά το παρελθόν τις υποχρεώσεις τους ως πλειοδότες ή μισθωτές της περιουσίας των ανωτέρω.
  3. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσουν στην επιτροπή κατά την ημέρα της δημοπρασίας τον φάκελο με τα κάτωθι δικαιολογητικά:

Σχετικό γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων επ’ ονόματι του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Καραβά Κυθήρων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης ελληνικής Τράπεζας ή μετρητά, ποσού: 1) πεντακοσίων ευρώ (500,00 €), ως εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό.

-Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και, αν ο προσφέρων είναι αλλοδαπός, φωτοαντίγραφο διαβατηρίου και άδειας διαμονής ή βεβαίωση κατάθεσης δικαιολογητικών για χορήγηση άδειας διαμονής.

-Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρει ότι δεν διώκεται και δεν έχει καταδικαστεί για χρήση ή εμπορία ναρκωτικών ουσιών ή για έγκλημα κατά των ηθών ή οικονομικής φύσεως.

  1. Η κατάθεση του ποσού της εγγύησης συμμετοχής αποτελεί απόδειξη ότι ο καταθέσας έλαβε γνώση των όρων της παρούσας διακήρυξης, ότι αποδέχεται αυτούς ανεπιφύλακτα και ότι εξέτασε το μίσθιο και το βρήκε της απόλυτης αρεσκείας του.
  2. Τα δικαιολογητικά θα ελέγχονται, θα αριθμούνται, θα σφραγίζονται και θα μονογράφονται από την τριμελή επιτροπή και θα καταγράφονται στο πρακτικό. Κατόπιν στο πρακτικό θα αναγράφεται ο αριθμός των φύλλων των δικαιολογητικών. Αν τα δικαιολογητικά δεν είναι πλήρη, αυτό θα καταγράφεται στο πρακτικό και ο συμμετέχων θα απορρίπτεται.
  3. Η διαδικασία της δημοπρασίας συνεχίζεται μέσω της υποβολής προφορικών προσφορών. Κάθε προφορική προσφορά πρέπει να είναι μεγαλύτερη τουλάχιστον 2% από την υψηλότερη επιτευχθείσα τιμή. Κάθε προσφορά δεσμεύει τον πλειοδοτήσαντα και η δέσμευση αυτή μεταβαίνει διαδοχικά, από τον πρώτο στους επόμενους πλειοδότες και επιβαρύνει οριστικά τον τελευταίο πλειοδότη. Η κατακύρωση γίνεται προς τον πλειοδότη που προσφέρει τη μεγαλύτερη τιμή, αφού γίνει προηγουμένως τρεις φορές πρόσκληση για μεγαλύτερη προφορική προσφορά.
  1. Στο τέλος, το πρακτικό, αφού διαβαστεί ενώπιον των παρευρισκομένων, θα υπογραφεί από όλα τα μέλη της επιτροπής και από τους παρευρισκόμενους συμμετέχοντες.
  2. Ενστάσεις για παρατυπία που αφορά τη διαδικασία της δημοπρασίας υποβάλλονται γραπτώς στον Πρόεδρο της Επιτροπής εκείνη την ώρα, άλλως δεν γίνονται δεκτές. Επί των ενστάσεων κρίνει και αποφασίζει η επιτροπή αιτιολογημένα, κάνοντας σχετική αναφορά στο πρακτικό, χωρίς να αναβληθεί ή διακοπεί η διενεργούμενη δημοπρασία.
  3. Μετά τη λήξη της δημοπρασίας το – κατά τα ως άνω – κατατεθέν ποσό εγγύησης συμμετοχής, στους μεν λοιπούς συμμετέχοντες επιστρέφεται αμέσως, για δε τον τελευταίο πλειοδότη το ως άνω ποσό θα παραμείνει κατατεθειμένο μέχρι λήξεως ή λύσεως της μισθώσεως, ως εγγύηση προς εξασφάλιση της ακριβούς τήρησης των όρων της μισθωτικής συμβάσεως (εγγύηση μισθώσεως), αναπροσαρμοζόμενο έτσι ώστε να ισούται με δύο (2) ετήσια μισθώματα.
  4. Σε περίπτωση μη συμμορφώσεως του τελευταίου πλειοδότη προς τα ανωτέρω αναφερόμενα, ως επίσης και σε περίπτωση μη υπογραφής του πρακτικού της δημοπρασίας, ο τελευταίος πλειοδότης εκπίπτει των εκ της δημοπρασίας δικαιωμάτων του, καταπίπτει δε υπέρ του εκμισθωτή η κατατεθείσα εγγύηση ως ποινική ρήτρα και αποζημίωση και η εκμίσθωση του ακινήτου κατακυρώνεται στον αμέσως επόμενο πλειοδότη στην τιμή που ο τελευταίος (δεύτερος) προσέφερε.
  5. Επιτρέπεται η συμμετοχή με πληρεξούσιο στη δημοπρασία, όμως ο πληρεξούσιος οφείλει να δηλώσει ότι πλειοδοτεί για λογαριασμό άλλου και να προσαγάγει το προς τούτο νόμιμο πληρεξούσιο ή σχετική επιστολή, δυνάμει της οποίας του ανατέθηκε η εντολή ή η πληρεξουσιότητα, βεβαιουμένης της γνησιότητας της υπογραφής του εξουσιοδοτούντος από αστυνομική ή άλλη δημόσια αρχή. Σε περίπτωση παραλείψεως αυτών θεωρείται ότι αυτός πλειοδοτεί για τον εαυτό του.
  6. Ο τελευταίος πλειοδότης ή ο μοναδικός προσφέρων υποχρεούται όπως, μετά το πέρας της δημοπρασίας, δηλώσει την ακριβή χρήση του μισθίου, η οποία τον δεσμεύει και σημειώνεται στο πρακτικό της δημοπρασίας.
  7. Η έγκριση ή η απόρριψη των πρακτικών της δημοπρασίας γίνεται από το αρμόδιο Μητροπολιτικό Συμβούλιο κατά την απόλυτη κρίση του. Μετά την έγκριση του Πρακτικού Δημοπρασίας και την γνωστοποίηση αυτής στον τελευταίο πλειοδότη ή τον μοναδικό συμμετέχοντα συντάσσεται και υπογράφεται το συμφωνητικό μισθώσεως.
  8. Η μίσθωση ολοκληρώνεται μόνο μετά την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού και μόνο μετά από αυτήν ο μισθωτής παραλαμβάνει το μίσθιο προς χρήση. Ο εκμισθωτής δεν χρειάζεται να εγκαταστήσει στο μίσθιο τον μισθωτή.
  9. Σε περίπτωση αρνήσεως του τελευταίου πλειοδότη ή του μοναδικού προσφέροντος να υπογράψει το μισθωτήριο συμβόλαιο, αυτός εκπίπτει των εκ της δημοπρασίας δικαιωμάτων, καταπίπτει δε υπέρ του εκμισθωτή η κατατεθείσα εγγύηση, ως ποινική ρήτρα και αποζημίωση. Αν ο τελευταίος πλειοδότης δεν κατοικεί στον τόπο που διενεργείται η δημοπρασία, πρέπει υποχρεωτικά να διορίσει αντίκλητό του με προφορική δήλωσή του που καταχωρείται στα πρακτικά της δημοπρασίας. Στον αντίκλητο, ο οποίος πρέπει να κατοικεί στον τόπο που διενεργείται η δημοπρασία, κοινοποιείται η έγκριση των πρακτικών.
  10. Αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές.
  11. Οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον μπορεί να καταθέσει ένσταση για παράβαση όρου ή όρων της διακηρύξεως ενώπιον του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου εντός ανατρεπτικής προθεσμίας πέντε (5) ημερών από τη διενέργεια της δημοπρασίας. Επί της ενστάσεως αποφαίνεται τελεσιδίκως το Μητροπολιτικό Συμβούλιο.
  12. Στη δημοπρασία μπορεί να συμμετάσχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, ανεξαρτήτως εθνικότητας, φύλου, ηλικίας, ή άλλης διακρίσεως. Δεν μπορεί να συμμετάσχει στη δημοπρασία όποιος διώκεται ή έχει καταδικαστεί για χρήση ή εμπορία ναρκωτικών ουσιών ή για έγκλημα κατά των ηθών ή οικονομικής φύσεως.
  13. Τα πάσης φύσεως έξοδα της δημοπρασίας (επιμέλεια σύνταξης διακήρυξης από δικηγόρο, δημοσιεύσεις σε εφημερίδες) βαρύνουν τον πλειοδότη και πρέπει να εξοφληθούν εντός αποκλειστικής προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από τη σχετική πρόσκληση προς τον πλειοδότη για την υπογραφή της μισθωτικής συμβάσεως.
  14. Περίληψη της παρούσας διακήρυξης θα τοιχοκολληθεί και θα δημοσιευτεί σε δύο τοπικές εφημερίδες και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κυθήρων και Αντικυθήρων.

Για κάθε πληροφορία ή για την παραλαβή της διακήρυξης της δημοπρασίας με τους πλήρεις όρους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον δικηγόρο κ.Παναγιώτη Κορωναίο τηλ:2104174388, καθώς και στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους (εφημέριο π. Παναγιώτη Διακόπουλο, τηλ επικοινωνίας 27360 33548).

Καραβάς Κυθήρων,…………………

Ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Εφημέριος, π. Παναγιώτης Διακόπουλος

 

             

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nineteen − 12 =