Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς Αθηνών

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς – Αθηνών για το διάστημα Μάρτιος – Μάιος.

Συμμετοχή στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Συμμετοχή  στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Οκτωβρίου στο Δήμο Πειραιά. Μέλη του χορευτικού τμήματος θα παρελάσουν στο κέντρο του Πειραιά με την σημαία της Αδελφότητας.

Ετήσια Γενική Συνέλευση

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 11:00 π.μ. καλούμε τα μέλη μας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση για το έτος 2023  η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου.

Παρουσίαση βιβλίου καθηγητή Γεωργίου Λεοντσίνη

Η Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς-Αθηνών σε συνεργασία με την Κυθηραϊκή Αδελφότητα Αυστραλίας συνδιοργανώνουν την παρουσίαση του νέου βιβλίου του καθηγητή Γεωργίου Λεοντσίνη με τίτλο «Το ναυάγιο του «Μέντορος» στις ακτές των Κυθήρων και η διάσωση των γλυπτών του Παρθενώνα (1802-1806)» την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου με ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση στην Αυστραλία.

Ημερήσια εκδρομή

Την Κυριακή 21 Απριλίου σε συνεργασία με το Κυθηραϊκό ϊδρυμα Πολιτισμού & Ανάπτυξης (ΚΙΠΑ) θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή και πεζοπορία στα Βίλια Αττικής. Ώρα αναχώρησης 8:30 π.μ. από τα γραφεία του συλλόγου.

Εορτασμός Οσίου Θεοδώρου

Την Κυριακή 19 Μαϊου 2024 στις 9:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στο Νέο Φάληρο για τον εορτασμό του Προστάτη του νησιού μας Οσίου Θεοδώρου.

Για όλες τις εκδηλώσεις, θα υπάρχει ξεχωριστή ανακοίνωση με τις κατάλληλες πληροφορίες.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twelve − 5 =