proanakritiki-pappas

Το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος καταρρίπτει για ακόμα μία φορά τους ισχυρισμούς του Χρήστου Καλογρίτσα και δείχνει ότι υπήρχε συμφωνητικό του εργολάβου με τη λιβανέζικη κατασκευαστική CCC, συμφερόντων Χούρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος που διαβιβάστηκε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, ξεκαθαρίζει ότι τα 3 εκατομμύρια ευρώ κατέληξαν στον Χρήστο Καλογρίτσα, μέσω απομείωσης κεφαλαίου της εταιρείας του «Τοξότης ΑΕ».

«Εν κατακλείδι, η διαδρομή του ποσού των 3 εκατ. από την είσοδό του μέχρι την ολοσχερή ανάλωσή του, στηρίχθηκε σε νομότυπα δικαιολογητικά», είπε ο Γεώργιος Πάσχος διευθυντής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Πάντως νωρίτερα, ο Νίκος Παππάς σχολίασε σε γραπτή του δήλωση, ότι «η προανακριτική στήθηκε επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο και εξέθεσε τη διαχρονική και διαπλεκόμενη απραξία των προηγούμενων κυβερνήσεων».

Ο ίδιος μάλιστα επιφυλάχθηκε ότι «μέχρι την Παρασκευή θα έχω καταθέσει τις θέσεις μου με υπόμνημα. Η συνέχεια στην Ολομέλεια της Βουλής».

 

Πόρισμα ΤτΕ Καλογρίτσα
Πόρισμα ΤτΕ Καλογρίτσα
blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five + 4 =