ergasiako-perivallon

Αν έχετε μια δική σας επιχείρηση, σίγουρα έχετε και πολλά που σας απασχολούν. Ένα από αυτά είναι και το πώς θα κρατήσετε τους υπαλλήλους σας ευχαριστημένους, ώστε να εργάζεστε όλοι μαζί αρμονικά και να υπάρχει ένα καλό κλίμα μεταξύ σας.

Αν οι εργαζόμενοι δεν είναι χαρούμενοι στην εργασία τους, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα αποδίδουν και καλά. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη δουλειά σας. Γι’ αυτό και είναι πάρα πολύ σημαντικό να φροντίζετε ώστε να είναι ευχαριστημένοι. Αλλά πώς θα το καταφέρετε;

  1. Δημιουργήστε ένα όμορφο εργασιακό περιβάλλον

Ίσως να μην φανταζόσασταν πως θα ξεκινούσαμε από κάτι τέτοιο. Όμως η αξία του να δημιουργήσετε ένα όμορφο εργασιακό περιβάλλον είναι ανυπολόγιστη. Ή μάλλον, μπορούμε να την υπολογίσουμε, παρατηρώντας την αυξημένη παραγωγικότητα των ανθρώπων που δουλεύουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Μπορείτε να κάνετε τα εξής:

  • Επιλέξτε τα σωστά έπιπλα: Τα έπιπλα γραφείου https://www.theodoridi.com/ είναι από αυτά τα στοιχεία που μπορούν πραγματικά να επηρεάσουν σημαντικά την παραγωγικότητα των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι μένουν για πολλές ώρες καθιστοί και συχνά αυτό τους προκαλεί προβλήματα στη μέση, στον αυχένα και σε άλλα σημεία του σώματός τους. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να επιλέξετε έπιπλα γραφείου που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, όπως εργονομικές καρέκλες https://www.theodoridi.com/epipla-grafeiou/karekles και γραφεία που θα τους προσφέρουν αρκετό χώρο για να εργάζονται με άνεση. Αν δεν πονούν και δεν χάνουν συνεχώς τα έγγραφα που χρειάζονται σε ένα μικρό και ακατάστατο γραφείο, είναι λογικό πως θα είναι και πιο αποτελεσματικοί. Αναζητήστε έπιπλα γραφείου καθώς και καναπέδες στον Θεοδωρίδη που θα δώσουν στυλ και χαρακτήρα στο γραφείο σας.
  • Διακοσμήστε: Δεν υπάρχει τίποτα πιο επιβλαβές για την παραγωγικότητα και τη διάθεση των εργαζομένων από έναν βαρετό χώρο. Μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να διακοσμήσετε το γραφείο με όμορφα φυτά, να δημιουργήσετε έναν χώρο για διάλειμμα με πιο ζωηρά χρώματα στους τοίχους και στα έπιπλα, να χρησιμοποιήσετε έργα ζωγραφικής και να αξιοποιήσετε το φυσικό φως.
  1. Αναγνωρίστε τις προσπάθειές τους

Αναγνωρίστε τις προσπάθειές τους και την πρόοδό τους. Σίγουρα είναι σημαντικό να τους δίνετε feedback για τα λάθη τους, αλλά πρέπει να επαινείτε και όσα κάνουν σωστά, ώστε να βλέπουν και εκείνοι ότι παρατηρείτε την πρόοδό τους και ότι αξίζει για εσάς.

  1. Θέστε ξεκάθαρους στόχους

Θέστε ξεκάθαρους στόχους και πείτε τους στους εργαζομένους. Αν δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο εκάστοτε στόχος στον οποίο πρέπει να επικεντρωθούν, δεν θα μπορούν και να εργαστούν παραγωγικά. Θα πρέπει, λοιπόν, να τους εξηγήσετε τι ακριβώς περιμένετε από εκείνους.

  1. Δημιουργήστε ένα θετικό και fun περιβάλλον

Δημιουργήστε ένα θετικό περιβάλλον στο οποίο οι εργαζόμενοι θα μπορούν να χτίσουν δυνατές σχέσεις μεταξύ τους και στο οποίο θα γιορτάζετε όλοι μαζί για κάθε μικρή νίκη. Επίσης, αν αισθάνονται πως μπορούν να κάνουν πλάκα και αντιμετωπίζουν τα λάθη με καλή διάθεση, αυτό σίγουρα θα βοηθήσει στο να είναι πιο χαρούμενοι και παραγωγικοί.

Να θυμάστε πως αν οι εργαζόμενοι είναι χαρούμενοι, αυτό θα τους κάνει να εργάζονται με περισσότερη διάθεση. Θα ενδιαφέρονται περισσότερο για την εταιρεία και, συνεπώς, θα είναι πιο παραγωγικοί.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 + eight =