Υπάρχει ασάφεια στο φλερτ; Μπορούν τα δύο μέρη να συντονιστούν στην αυξομείωση των δονήσεων που εκπέμπουν; Πού βρίσκεται η “χρυσή τομή” της κατανόησης των “θέλω” του άλλου και πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τον τρόπο που εκπέμπουμε τα δικά μας;

Το ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα του “φλερτ” θίγει στο σημερινό βίντεο η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά, με οδηγό την επιστημονική γνώση και την εμπειρική προσέγγιση που προσφέρει η διαχρονική τριβή στις ανθρώπινες σχέσεις.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nineteen − one =