megalokonomos-panagiotis

Ο κ. Παναγιώτης Απ. Μεγαλοκονόμος, εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 με τον Συνδυασμό ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής και την επανεκλογή του κ. Ευστρ. Χαρχαλάκη ως Δημάρχου Κυθήρων, θέλω να ευχηθώ κατ’ αρχάς στον ίδιο Καλή Επιτυχία, γιατί η επιτυχία του θα έχει θετικό αντίκτυπο στους Κυθηρίους και τους Αντικυθηρίους, ενώ μία αρνητική θητεία θα επηρεάσει αρνητικά και το σύνολο των συνδημοτών μας. Επιθυμώ επίσης να τονίσω ότι το αποτέλεσμα αυτό δεν ανταποκρίνεται στις φτωχές επιδόσεις της δημοτικής αρχής στην οποία ήταν επικεφαλής τις δύο τελευταίες θητείες. Σε κάθε περίπτωση όμως η βούληση των ψηφοφόρων είναι απόλυτα σεβαστή.

Επιθυμώ ακόμη να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς Δημοτικό Σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης. Η θέση στην οποία με τοποθέτησαν οι συνδημότες μας δημιουργεί σε Μένα ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη και υπόσχομαι ότι θα τιμήσω απόλυτα την εμπιστοσύνη τους.

Η παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι συνεπής κι εποικοδομητική. Θα στηρίζεται σε τεκμηριωμένη κριτική που θα στοχεύει στη βελτίωση της ζωής των κατοίκων των νησιών μας και στη δημιουργία υποδομών που θα στηρίξουν μια τέτοια αναπτυξιακή προοπτική η οποία ήταν κυρίαρχη στο Πρόγραμμα του Συνδυασμού μας.
Μαζί με τους εκλεγμένους συναδέλφους μου από τη Δημοτική Αρχή και συνολικά την Αντιπολίτευση ελπίζω να εργαστούμε σκληρά και χωρίς ανούσιες αντιπαραθέσεις και αυταρχικές συμπεριφορές, που δυστυχώς ήταν συνηθισμένες, για να καλύψουμε τα κενά, τις παραλείψεις και τις καθυστερήσεις που έγιναν τα τελευταία εννιά χρόνια.

Η γενικότερη οικονομική κατάσταση στη χώρα μας, παρόλες τις δύσκολες συνθήκες στο διεθνές περιβάλλον, θα επιτρέψει στο Δήμο μας να πετύχει πρωτόγνωρες χρηματικές ενισχύσεις για μεγάλα έργα υποδομής που λείπουν αδικαιολόγητα από τα νησιά μας. Προσωπικά θα είμαι παρών σε κάθε καλό που θα γίνεται για τους συνδημότες μας, αλλά θα είμαι ταυτόχρονα και αυστηρός κριτής σε κάθε αδιαφανή, ύποπτη και άστοχη ενέργεια της Δημοτικής πλειοψηφίας και του Δημάρχου. Πάνω απ’ όλα βρίσκεται το γενικό συμφέρον κι αυτό είμαι πρόθυμος και αποφασισμένος να υπηρετήσω χωρίς εκπτώσεις και μικροπολιτικές συμπεριφορές»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 + twenty =