simata Δήμος Κυθήρων

Κύριε Δήμαρχε η εκτίμηση μου, και η αναγνώριση των πεπραγμένων σας, στα κοινά του Δήμου μας, δεν μου “στερεί” τον “αντίλογο” σε οποιοδήποτε θέμα έχω “εμπλακεί”.
Σε ανάρτηση σας στα KYTHERA NEWS, αλλά και στην προσωπική σας σελίδα, μεταξύ των αναλύσεων με σαφή τρόπο στο τι ισχύει και δεν ισχύει, όσον αφορά το ζήτημα μπαρών απαγόρευσης όδευσης οχημάτων σε χώρα Καψάλι, και συγκεκριμένα στην παράγραφο 6 γράφετε πως ..(Για την περίπτωση της χώρας και του Καψαλίου, κανένας δεν έδωσε εντολή να να αφαιρεθούν οι μετακινούμενοι φράκτες και οι κώνοι στις εισόδους των οικισμών, παρά το γεγονός ότι ακόμα και αυτοί είναι απόλυτα εκτός κανονιστικού πλαισίου).

ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Μια φωτογραφία μου, = ….χίλιες λέξεις.
Παράγραφος (7) γράφετε.
(Συνεπώς ΟΥΤΕ ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος έδωσε εντολή να κινούνται ελεύθερα τα ιχ αυγουστιάτικα στο Καψάλι και στη Χώρα, ΟΥΤΕ φυσικά ο Δήμαρχος αναίρεσε οποιαδήποτε “απόφαση” αλλού αιρετού οργάνου.
Το τι διαδίδεται στα καφενεία δεν μας αφορά. Οι κίτρινες πινακίδες αφαιρέθηκαν με εντολή της Δημοτικής αρχής διότι ΔΕΝ ισχύουν).

ΑΠΑΝΤΗΣΗ…….
Ήμουν παρών όταν ο υπάλληλος σας “φόρτωσε” τις απαγορευτικές (και όχι κίτρινες) πινακίδες STOP και τους κώνους.
Και ήταν ο υπάλληλος σας που μου είπε “εντολή από τον προϊστάμενο κ. Στάθη, κατόπιν εντολής Αντιδημάρχου” Ήμουν ΕΓΩ που πήρα τηλέφωνο στις 14.17 το δικηγόρο μου.
Ήμουν εγώ που 14.22 μίλησα με τον προϊστάμενο τεχνικής υπηρεσίας (2’λεπτα+46″)και μου το επιβεβαίωσε.

Ήμουν Εγώ που στις 14.31 μίλησα με την αστυνομία (2’+2″)και δεν γνώριζαν τίποτε.
Ήμουν Εγώ που στις 14.50 μίλησα με τον Αντιδήμαρχο κ. Κομηνό, ( 4’+26″ ) που μου το επιβεβαίωσε. Ήμουν και εγώ στο γραφείο του κ. Προϊσταμένου τεχνικής υπηρεσίας παρουσία του κ. Γιαννιώτη , όταν τον πήρατε τηλέφωνο, ο προϊστάμενος ότι με εντολή σας, “έληξε το θέμα” ( Άρα η εμπάθεια σας με τα καφενεία και τους ανθρώπους που συζητούν εκεί διάφορα, εδώ δεν έχει θέση)

Επειδή όμως έμμεσα η άμεσα η “απάντηση – δικαιολογία” αναφέρεται σε εμένα, καθώς εγώ ήμουν που έγραψα ( με το πραγματικό μου όνομα και όχι με ..”πλαστό”) , Ότι…. “Όποτε θέλετε βάζετε,( ως Δήμος) πινακίδες και όποτε θέλετε τις βγάζετε”. Σας απαντώ όλα αυτά  και….. ακόμα….

Εφόσον ο υπάλληλος σας, δεν είχε μαζί του γραπτή εντολή, και ο αξιωματικός υπηρεσίας της Αστυνομίας δεν είχε ενημερωθεί, σας επιστρέφω τις διατυπώσεις στα γραπτά σας που αφορούν τις λέξεις (ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΥΤΕ, ΔΕΝ, ΚΑΦΕΝΕΙΑ, “πληροφορίες” και …ανώνυμες καταγγελίες).

Σε όλη αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια η του Δήμου η του Αρμοδίου Αντιδημάρχου, απαντήσατε ότι υπήρξε παρανόηση στην εντολή σας για αφαίρεση των κίτρινων πινακίδων.

Το Δέχομαι.
Όπως.. Δέχομαι και την απάντηση σας στην προσωπική σας σελίδα που λέει ότι “το θέμα θεωρείτε λήξαν’.

Παπαδόπουλος Ανδρέας

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seven + nineteen =