kyvernitikos ekprosopos nea dimokratia

Προτεραιότητα για την κυβέρνηση, αποτελεί σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, το άνοιγμα των σχολείων. Σε αυτά τα πλαίσια, εξετάζεται το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης στις 8 Ιανουαρίου, με την προϋπόθεση να συνεχιστεί η πτωτική πορεία στην καταγραφή κρουσμάτων. Στο ίδιο πνεύμα, αναμένεται να πάρουν σειρά και άλλοι τομείς της κοινωνίας και της δοκιμαζόμενης από την πανδημία οικονομίας, σύμφωνα με τον κ. Πέτσα.

Όσον αφορά τα του εμβολιασμού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος – που μιλούσε στο Open TV – υπενθύμισε ότι η διαδικασία θα ξεκινήσει την Κυριακή, 27/12/20, με τον εμβολιασμό της πολιτικής ηγεσίας και ακολούθως τα σκευάσματα θα διανεμηθούν στα 1018 εμβολιαστικά κέντρα. 

Τέλος, ο κ. Πέτσας επικέντρωσε την προσωπική του ανησυχία, συνολικά στην διαδικασία, που είναι «πρωτόγνωρη», ενώ συνέστησε στους πολίτες να μην χάσουν το ραντεβού τους με τον εμβολιασμό, καθησυχάζοντας την κοινή γνώμη για την ασφάλεια των εμβολίων, καθώς όπως είπε «εφόσον τα εμβόλια έχουν πάρει την έγκριση του ΕΟΦ, είναι ασφαλή, όποιας μάρκας και αν είναι».

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

14 − two =