aristotelia-peloni

Την αστοχία του γεύματος στο σπίτι του βουλευτή Στεφανάδη στην Ικαρία παραδέχτηκε ουσιαστικά η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Η Αριστοτελία Πελώνη, που πολιορκήθηκε από τους δημοσιογράφους για το εν λόγω ζήτημα, απάντησε ότι τέτοιες εικόνες «αμαυρώνουν την ουσία της επίσκεψης και στην ουσία θα ήθελα να μείνουμε».

Σύμφωνα με την ίδια, στόχος της επίσκεψης του πρωθυπουργού ήταν να «εκπέμψει το μήνυμα ότι βρίσκεται κοντά στους πολίτες σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και ότι οι πολίτες δεν είναι ξεχασμένοι και μόνοι». Ξεκαθάρισε, δε, ότι ο Κ. Μητσοτάκης έχει λάβει την απόφαση εδώ και καιρό να επισκέπτεται την περιφέρει και θα συνεχίσει να το κάνει.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπίστηκε το γεύμα του πρωθυπουργού στην παραθεριστική οικία του κ. Στεφανάδη. Συγκεκριμένα, απαντώντας για την εικόνα του πρωθυπουργού μαζί με άλλα τουλάχιστον 15 άτομα σε μπαλκόνι στο νησί, ισχυρίστηκε ότι η εικόνα ήταν εσφαλμένη και αδικεί την προσπάθεια του πρωθυπουργού. «Δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα. Τι κάνει εκεί; Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε ένα νησί που η Νέα Δημοκρατία είναι τρίτη δύναμη. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι που ήθελε να δείξει ότι κανένα νησί δεν μένει χωρίς την φροντίδα του πρωθυπουργού και της κυβερνήσεως για το πρόγραμμα των εμβολιασμών», προσέθεσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Νότης Μηταράκης μιλώντας σήμερα το πρωί στο OPEN TV σχολίασε ότι δεν οργανώθηκε καμία εκδήλωση στην Ικαρία, συμπληρώνοντας ότι ο κόσμος είναι κουρασμένος και αισθάνεται την ανάγκη να κάνει κριτική στα πάντα, κάτι που είναι δικαιολογημένο.

Υπενθυμίζεται ότι σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο οποίος είχε επιβεβαιώσει στο ethnos.gr την αυθεντικότητα της φωτογραφίας, εξηγώντας παράλληλα ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας. «Τον κάλεσα στο σπίτι μου για ένα πρόχειρο και σύντομο γεύμα. Κατά τη διάρκεια του πρόχειρου γεύματος, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας, δηλαδή υπαίθριος χώρος της οικίας, χρήση μασκών στο μεσοδιάστημα του γεύματος, αριθμός ατόμων στο τραπέζι. Στο χώρο βρίσκονταν και τα πρόσωπα της αποστολής από την Αθήνα και η ασφάλεια του προέδρου που τον συνόδευε στο ταξίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one × 2 =