aristotelia-peloni

Την εισήγηση ο κωδικός 6 για το sms στο 13033, να καλύπτει εφεξής μόνο τις μετακινήσεις με τα πόδια, αποκάλυψε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Η κα Πελώνη, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, επισήμανε ότι τα μέτρα θα είναι σε ισχύ για όσο το απαιτούν τα επιδημιολογικά δεδομένα. Από την άλλη, ανέφερε ότι η εμβολιαστική διαδικασία για την covid-19 είναι σε πλήρη εξέλιξη, με το φράγμα του ενός εκατομμυρίου εμβολιασμών να αναμένεται να σπάσει εντός των προσεχών ημερών. Η εικόνα της πανδημίας θα αλλάζει όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί, τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, για να ξεκαθαρίσει ότι τα νέα μέτρα που λογικά θα αποφασιστούν στην συνεδρίαση της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων την Τετάρτη, 03/03, θα τεθούν σε ισχύ από την Πέμπτη, 04/03.

Από την άλλη, υπογράμμισε ότι αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου και το άνοιγμα των σχολείων. «Πρέπει η οικονομία να επαναλειτουργήσει για να επανέλθει, πρέπει από τον Απρίλιο και μετά να μπορούμε να συζητάμε για την ανάκαμψη» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η ίδια έκανε έκκληση για λίγη υπομονή από όλους και τήρηση των μέτρων.

Ειδικά για την Τσικνοπέμπτη, ζήτησε να μείνουμε με την «κοντινή κοινωνική μας φούσκα».

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twenty − fourteen =