pavlos-polakis

Απάντηση δίνει ο Παύλος Πολάκης σε ακραία δεξιά, εκσυγχρονιστικό κέντρο και όψιμους συνοδοιπόρους, που στον απόηχο των τελευταίων ημερών τοποθετούνται επικριτικά απέναντί του. Αποκορύφωμα αυτών των τοποθετήσεων ήταν το άρθρο της Μαρίας Ρεπούση στην Εφημερίδα των Συντακτών. Χωρίς βέβαια να την κατονομάζει αφήνει αιχμές για την… συνωστισμένη «Σμύρνη» προφανώς. Διαβάστε την ανάρτησή του:

«Επειδή εδώ και δυο μέρες διατεταγμένα παπαγαλάκια από την ακραία δεξιά μέχρι το εκσυγχρονιστικό κέντρο έως τους οψίμως συνοδοιπόρους, παραποιούν ΑΣΥΣΤΟΛΑ την πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας διαρκώς τρεις ίδιες λέξεις (ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΡΔΑΡΑ -ΑΤΖΕΝΤΑ)
…………απαντώ……εν τάχει….. ταυτόχρονα σε όλους μαζί….
-Την τοξικότητα να την ψάξετε μέσα σας και σε αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα και είναι φίλοι ,μεντορες, χορηγοί ή αφεντικά σας. Εγώ ούτε φίλους τους έχω, ούτε έκλεψα μισό ευρώ από το δημόσιο ταμείο.
-Την καρδάρα την αδειάζουν αυτοί που δεν ερριξαν μισή γουλιά νερό μέσα της για να γεμίσει, εδώ και δυο χρόνια. Εγώ έχω κουβαλήσει τόνους νερό, ε που και που φεύγει και καμία σταγόνα …απ τη γεμάτη όμως !!!
-Την ατζέντα την αφήνει λευκή και άγραφη, όποιος δεν συγκρούεται ΕΥΘΕΩΣ και σκληρά με τη Μητσοτάκης Α.Ε., όποιος δεν σφυροκοπά καθημερινά την καταστροφική τους διαχείριση σε όλα τα μέτωπα. Εγώ και συγκρούομαι και θα συγκρούομαι μέχρι να τους ρίξουμε και μέχρι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον Τσίπρα πρωθυπουργό αναλάβει ξανά τη διακυβέρνηση της χώρας,με μια «ατζέντα» που στο εξώφυλλο θα γράφει:
…….. «Η 2η ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ»……….
ΥΓ. Το καταλάβατε από Βρυξέλλες μέχρι Κολωνάκι έως τη «Σμύρνη»;;;; Η να το ζωγραφίσω;»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

thirteen − 12 =