giorgos-patoulis

Την ανάγκη να επιλέγουν οι πολίτες, μόνο τις απαραίτητες μετακινήσεις, τουλάχιστον μέχρι τις 10-11 το πρωί της Τρίτης, 16/02, υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, “Ώρα Ελλάδος”, με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη.

Ο κ. Πατούλης αποκάλυψε ότι η Περιφέρεια έχει διαθέσει 120 εκχιονιστικά μηχανήματα, τα οποία δουλεύουν ασταμάτητα, μέσα σε συνθήκες πρωτοφανούς έντασης και διάρκειας των χιονοπτώσεων. Παραδέχτηκε μάλιστα, ότι αρκετές περιοχές των βορείων προαστίων, όπως το Μαρούσι, η Νέα Ιωνία και η Νέα Ερυθραία, δεν έχουν ρεύμα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, λόγω πτώσεων δέντρων πάνω στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. Απηύθυνε μάλιστα έκκληση σε ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ, «να κάνουν το ανθρωπίνως δυνατό, ώστε να επανέλθει το ρεύμα, καθώς, ειδικά οι ευπαθείς ομάδες έχουν πρόβλημα.

Ο κ. Πατούλης είπε ότι η Αττική βρίσκεται στην καρδιά του φαινομένου της κακοκαιρίας, ενώ παραδέχτηκε ότι ακόμα και η πρόσβαση σε κοινωφελείς δομές όπως είναι τα νοσοκομεία, για έκτακτα περιστατικά, εξασφαλίζεται ύστερα από μεγάλη προσπάθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

18 − 11 =