Αλέξης Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλαβε από την ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου τη δεύτερη διερευνητική εντολή, στο πλαίσιο συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 37 παρ. 2 του Συντάγματος.

Χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την ενημέρωσε ότι καταθέτει τη διερευνητική εντολή που έλαβε για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Για απρόσμενο οδυνηρό σοκ τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όσο και για την κοινωνία, όσον αφορά στο εκλογικό αποτέλεσμα έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά τη συνάντησή του με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την οποία και ενημέρωσε ότι δεν παραλαμβάνει τη διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επεσήμανε σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ότι «Εάν επαναληφθούν οι συσχετισμοί θα δημιουργήσουν ασφυκτικές συνθήκες για τη Δημοκρατία, για παντοδυναμία μιας κυβέρνησης που την πρώτη τετραετία έδειξε ότι δεν σέβεται το κράτος δικαίου και τη  Δημοκρατία».

Ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε ότι οι νίκες έχουν πολλούς πατεράδες και οι ήττες μόνο έναν, υπογραμμίζοντας ότι: «Αναλαμβάνω την ευθύνη στέκομαι και δίνω τη μάχη. Και αυτό θα κάνω». Παράλληλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους που πληγώσαμε όπως είπε χαρακτηριστικά

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ten − four =