Την απόφασή του να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοινώνει ο Αλέξης Τσίπρας με δηλώσεις του από το Ζάππειο. Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας είχε ενημερώσει για την απόφασή του τα μέλη του διευρυμένου Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι με διευρυμένη σύνθεση συνεδρίασε το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δίνοντας και επισήμως το εναρκτήριο λάκτισμα στον διάλογο για την επόμενη ημέρα του κόμματος μετά την ήττα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την ώρα που ήδη έχει ξεκινήσει η συζήτηση και ακούγονται διάφορα σενάρια για το πώς πρέπει να προχωρήσει η ανασυγκρότηση.

Με δεδομένους τους χρονικούς περιορισμούς, καθώς μένουν περίπου τέσσερις μήνες έως τις αυτοδιοικητικές εκλογές και λιγότερο από ένας χρόνος από τις ευρωεκλογές, το κόμμα της Κουμουνδούρου καλείται να εκκινήσει τις διαδικασίες εκλογικής αποτίμησης, αλλά και να δημιουργήσει τον οδικό χάρτη της ανασυγκρότησής του.

Ένα από τα ερωτήματα που μένει να απαντηθούν είναι αν η όλη διαδικασία θα ξεκινήσει άμεσα, μέσα στο καλοκαίρι, ή μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × five =