ΠΑΟΚ: Δικαιοσύνη όταν ξηλωθούν από κρατικά αξιώματα οι σκευωροί

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε αναφορικά με την πλήρη απαλλαγή της από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, σχετικά με την υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας με την ΠΑΕ Ξάνθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δικεφάλου.

«Ο αθώος δεν αθωώνεται. Ο αθώος δικαιώνεται. Η σημερινή ημέρα αποτελεί δικαίωση της ιστορίας και της αξιοπρέπειας του ΠΑΟΚ, του Ιβάν Σαββίδη και όλων όσοι λοιδωρήθηκαν και σπιλώθηκαν αυτούς τους 14 μήνες καταγγέλοντας την πρωτοφανή, στα χρονικά, σκευωρία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή ζήτησε να δικαστεί επί της ουσίας η υπόθεση, ούσα βέβαια ότι τακτικοί δικαστές δεν μπορούν να αγνοήσουν τα πραγματικά στοιχεία και να εξευτελιστούν σε όλη την Ελλάδα, όσες πιέσεις ενδεχομένως και αν τους ασκηθούν. Σήμερα, όμως δεν αποδόθηκε πλήρης δικαιοσύνη.

Αυτή θα αποδοθεί, όταν ξηλωθούν από κρατικές θέσεις και αξιώματα τα εκτελεστικά όργανα της σκευωρίας».

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Λιμένας Διακοφτίου: Ένα σχέδιο 124 χρόνια μπροστά από την εποχή του

Ένα εξαιρετικά σπάνιο και πολύτιμο ιστορικό τεκμήριο έρχεται στο...

Τριφύλλειο Ίδρυμα: Βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των Κυθήρων

Σε μια σεμνή και γεμάτη συμβολισμούς τελετή, το Τριφύλλειο...

Η άνοιξη στα Κύθηρα έχει το χρώμα της ορχιδέας

Η άνοιξη στα Κύθηρα δεν είναι απλώς μια εποχή...

«Βόηθα, Χριστέ, την Ορφανή». Η ηρωική Άνοιξη του γυναικείου προλεταριάτου

Αν θέλουμε να δούμε την Ιστορία όχι σαν μια...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img