Kyriakos Mitsotakis

Ανακοινώθηκε χθες, Τετάρτη, από το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) η διοργάνωση συνεδρίου στα Κύθηρα με τίτλο «Νησιωτική Αυτοδιοίκηση: Προκλήσεις και Προοπτικές».

Το συνέδριο που διοργανώνεται σε συνεργασία με την ΕΕΤΑΑ, την ΠΕΔΑ και τον Δήμο Κυθήρων-Αντικυθήρων, ήταν προγραμματισμένο από πολύ καιρό. Μάλιστα είχαν διαρρεύσει πληροφορίες ότι η Δημοτική Αρχή του νησιού ετοίμαζε ένα πρόγραμμα που θα εντυπωσίαζε σε πολιτικό επίπεδο, καθώς θα συνδυαζόταν με την τέλεση των εγκαινίων του ολοκληρωμένου έργου του ΧΥΤΥ Κυθήρων στο Λαχνό. Υπήρχαν ακόμη πληροφορίες ότι γινόταν προσπάθεια στην κορδέλα των εγκαινίων να βρεθεί ακόμη κι ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι υψηλές παρουσίες στο νησί προφανώς θα συνέπιπταν και με τους εορτασμούς της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας.

Φαίνεται όμως πως από την χθεσινή ανακοίνωση του συνεδρίου δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές τους προηγούμενους μήνες. Επίσης η Περιφέρεια Αττικής μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινώσει κάτι περί… εγκαινίων στα Κύθηρα. Όσο για τον πρωθυπουργό, στην δύνη των «επισυνδέσεων» που βρίσκεται ο ίδιος και η κυβέρνησή του, μάλλον κρίνεται δύσκολο το τελευταίο ΠΣΚ του Σεπτεμβρίου για εξορμήσεις…  Πάντως σε κάθε περίπτωση θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τριήμερο, καθώς οι παρουσίες ορισμένων ίσως βγάλουν ειδήσεις, που ξεφεύγουν από τα τοπικά πλαίσια.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × 4 =