greece, thessaloniki, white tower
Photo by dimitrisvetsikas1969 on Pixabay

Εκτός της αεροπορικής σύνδεσης με την Καλαμάτα μένουν τελικά τα Κύθηρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Θάρρος», επιβεβαιώνοντας τους φόβους που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα για την αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης – Καλαμάτας – Κυθήρων. Όπως αναφέρει το «Θάρρος» η είδηση επιβεβαιώνεται από την διοίκηση της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, με την οποία υπήρξε επικοινωνία μετά τη νύξη που φαινόταν για αυτή την προοπτική σε απάντηση που εστάλη στο δήμαρχο Κυθήρων για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο διαγωνισμός κηρύχτηκε άγονος και από το υπουργείο Μεταφορών, έπειτα από  συνεργασία με την ΑΠΑ, αποφασίσθηκε να συνεχισθεί ως έχει η γραμμή Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, καθώς θεωρείται αρκετά επιτυχημένη.

Νέος διαγωνισμός για τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τα Κύθηρα μελλοντικά

Όπως επίσης αναφέρει το «Θάρρος» αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί νέος διαγωνισμός για τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τα Κύθηρα, χωρίς όμως το σκέλος της Καλαμάτας, και αυτή η σύνδεση θα ακολουθήσει το καθεστώς παροχής δημόσιας υπηρεσίας. Πρόκειται δε για μια διαδικασία που θα χρειασθεί αρκετό διάστημα για να ολοκληρωθεί.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × two =