Ναι, η Σάντυ που όλοι αγαπήσαμε στο Grease έχει πια πατήσει τα 72… αλλά δεν δείχνει ούτε 50! Φρέσκια, πανέμορφη, απαστράπτουσα, με ένα χαμόγελο που φέγγει ζωή, η Ολίβια Νιούτον Τζον ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Τι κι αν έχει διαγνωστεί με καρκίνο 3 φορές – η τελευταία τον Μάρτιο του 2017 – σε ένα διάστημα 20 χρόνων! Η γεννημένη στο Κέμπριτζ το 1948 καλλιτέχνης, δεν το βάζει κάτω και αυτό προτρέπει να πράξουν και οι θαυμαστές της στο τελευταίο βίντεο που ανάρτησε στα social media με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων.

«Γεια σας! Θα ήθελα να σας ευχηθώ (να περάσετε) την πιο ευτυχισμένη και την πιο υγιή περίοδο γιορτών… Ελπίζω ότι το 2021 θα φέρει καλύτερα πράγματα και πιο ευχάριστα νέα… Ας κρατήσουμε το πνεύμα μας ψηλά κι ας κάνουμε θετικές σκέψεις. Θα το περάσουμε κι αυτό… (Στέλνω) πολλή αγάπη σε όλους σας», έγραψε η Νιούτον Τζον, η οποία πρόσφατα δημοσίευσε και μια φωτογραφία που την δείχνει σε ένα τρυφερό εσταντανέ με τον σύζυγό της, Τζον Έστερλινγκ. Οι δυο τους ανταλάσσουν ένα φιλί γεμάτο αγάπη κάτω από ένα γκυ, με την Νιούτον Τζον να ενημερώνει τους ακολούθους της για τα οφέλη της χρήσης του.

https://www.instagram.com/p/CJE151-DNed/?utm_source=ig_web_copy_link

Παρά την πολυετή μάχη της με τον καρκίνο, η Αυστραλοβρετανή τραγουδίστρια και ηθοποιός που έχει τιμηθεί 4 φορές με βραβείο Grammy, επέλεξε να δίνει πάντα την μάχη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε γι αυτό, απάντησε: «Σκέφτηκα ότι είναι η ζωή μου και απλά αποφάσισα να το κρατήσω για τον εαυτό μου».

Μιλώντας σε δημοσιογράφους τον Ιανουάριο ανέφερε: «Το ξεπερνώ, και έτσι το βλέπω… Δεν το σκέφτομαι πολύ, για να είμαι ειλικρινής… Είμαι καλά». Τον Οκτώβριο ανακοίνωσε την δημιουργία του Ιδρύματος Ολίβια Νιούτον Τζον του οποίου αποστολή είναι να υποστηρίξει την έρευνα γύρω από την πρόβλεψη και θεραπεία της ασθένειας του καρκίνου.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

9 + fifteen =