Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ αποχαιρετούν τον πρόεδρό τους (video)

Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ αποχαιρετούν τον πρόεδρό τους (video)

«Από σήμερα είμαστε ορφανοί». Και μόνο η πρώτη πρόταση της ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ για το χαμό του Στέλιου Σεραφείδη τα λέει όλα. Όλοι όσοι υπήρξαν μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας αποχαιρετούν με σεβασμό έναν σπουδαίο ανθρωπο.

«Από σήμερα είμαστε ορφανοί. Χάσαμε για πάντα τον φίλο, τον αδερφό, τον αρχηγό, τον μπροστάρη. Ο Στέλιος Σεραφείδης πέρασε στην αθανασία και μας άφησε όλους πολύ φτωχούς. Όμως το πάνθεον των μεγάλων της ιστορίας της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι από σήμερα πολύ πιο πλούσιο. Αγαπημένε μας Στέλιο, σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες, για όσα μοιραστήκαμε, για όσα μας δίδαξες και για την παρακαταθήκη που άφησες. Σου υποσχόμαστε όλοι εμείς που μένουμε πίσω ότι δεν θα πάψουμε ούτε λεπτό να υπηρετούμε τη μεγάλη Ιδέα της ΑΕΚ που αγάπησες και υπερασπίστηκες σε όλη σου τη ζωή όσο κανένας άλλος. Αντίο αδερφέ μας. Αντίο αρχηγέ μας!».

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες σήμερα στα Σπάτα, στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Παράλληλα, η ΠΑΕ «μαύρισε» την εικόνα του εξωφύλλου της στα Social Media, ενώ έστειλε αίτημα στη Super League να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και οι παίκτες να φοράνε μαύρα περιβραχιόνια στο αυριανό (5/1, 17:15) αγώνα με τη Λαμία.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × 3 =

Exit mobile version