Στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (6/11) ο Νίκος Πουλμέντης.

Ο γνωστός σεφ περιέγραψε πώς ένας άγνωστος Έλληνας τον βοήθησε να βρει δουλειά στη Νέα Υόρκη όταν ήταν αποφασισμένος να γυρίσει στην Ελλάδα, μίλησε για την κόρη του Μαριάννα Πουλμέντη, που συμμετείχε στο ελληνικό MasterChef, ενώ σόκαρε με την περιγραφή του για την περίοδο που έφτασε κοντά στον θάνατο.

«Πριν από 6 χρόνια ακριβώς κάπνιζα σαν φουγάρο και πάω σε έναν γιατρό να βγάλω ένα σπυράκι που είχα πίσω στην πλάτη. Δεν το ξέρει κόσμος. Και μου λέει: “θα πας να κάνεις κάποιες εξετάσεις, γιατί θα σε κοιμήσω για να σου το αφαιρέσω, έχει μολυνθεί”.

Μου κάνει ένα καρδιογράφημα ο γιατρός και μου λέει: “πες μου τώρα ποιος είναι ο στενότερος συγγενής σου, πεθαίνεις”. Δίνω το τηλέφωνο της γυναίκας μου και έψαχναν νοσοκομείο να με στείλουν. Εγώ δεν ένιωθα τίποτα, αλλά είχα 99% φραγμένη την κεντρική αρτηρία της καρδιάς. Μου έλεγαν ότι τελειώνω και μου πέρασαν stent, περνούσαν οι τελευταίες σταγόνες και τη γλίτωσα στο χιλιοστό. Το σπυράκι το έβγαλα φέτος», εξομολογήθηκε ο Νίκος Πουλμέντης.

«Έχω 4 παιδιά. Η μεγάλη μου κόρη από τον πρώτο μου γάμο πήγε στο ελληνικό MasterChef. Τα πήγε πολύ καλά αλλά δεν τα κατάφερε με το θέμα της ψυχολογίας. Αυτά τα προγράμματα έχουν πολλή ψυχολογική πίεση, την πίεσαν και αγριεύτηκε σαν παιδί», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Πουλμέντης.

«Σαν μαγείρισσα έχει ταλέντο, είναι καλή. Μου ζήτησε συμβουλές. Το τελευταίο γλυκό που έκανε ήταν δικό μου. Είναι διστακτική με το να έρθει στην Αμερική αλλά το σπίτι είναι πάντα ανοιχτό», τόνισε ο σεφ, δηλώνοντας πως ο ίδιος δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

thirteen + 14 =