Συμμετοχή μας στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηρακλείου Αττικής (Ιανουάριος 2023).

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών. Ενημερώνει για την πρόοδο του χορευτικού τμήματος και προσκαλεί τους Κυθηρίους να παρακολουθήσουν τα μαθήματα. Διαβάστε παρακάτω:

ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

O Κυθηραϊκός Συνδέσμος Αθηνών ξεκίνησε, τον Φεβρουάριο του 2022, την προσπάθεια ανασυγκρότησης του χορευτικού τμήματος, το οποίο σε όλη τη διάρκεια των δύο ετών των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας είχε διακόψει τη λειτουργία του.

Σήμερα, είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι γιατί μετά από ένα χρόνο,  με τη βοήθεια και καθοδήγηση του μέλους μας Σάκη Κατσούλη, είδαμε παλαιότερα μέλη αλλά και πολλά καινούρια, με ενθουσιασμό να συμμετέχουν στην προσπάθεια επαναλειτουργίας του  χορευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών έχει, πλέον, συγκροτήσει ένα πολυάριθμο χορευτικό τμήμα με νέους και νέες, ικανούς χορευτές που τον εκπροσωπούν με πολύ μεγάλη επιτυχία στα Κύθηρα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και ένα νέο τμήμα με παιδιά μικρότερης ηλικίας που λειτουργεί στον Άλιμο.

Με μεγάλη μας χαρά καλούμε όσους Κυθήριους το επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του χορευτικού μας.

Η Πρόεδρος του Κ.Σ.Α

Βασιλική Σαμίου – Φλωροπούλου

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

11 − ten =