Στην εκπομπή «Όμικρον 3» και την ΕΡΤ3 μίλησε ο Φοίβος Τσαραβόπουλος την Τρίτη 6 Απριλίου, συνιδρυτής της ΚΟΙΝΣΕΠ «Μονοπάτια της Ελλάδας», παρουσιάζοντας το αντικείμενο δράσης και παρέμβασης της εταιρείας, όσον αφορά την αξιοποίηση των περιπατητικών διαδρομών της χώρας.

Τα μονοπάτια της Ελλάδας αποτελούν σήμερα ένα ισχυρό πλεονέκτημα στον τουρισμό, καθώς δεκάδες χιλιάδες τουρίστες επιλέγουν τη χώρα μας για να τα περπατήσουν.

Ποιος είναι ο Φοίβος Τσαραβόπουλος

Ο Φοίβος Τσαραβόπουλος είναι Συν-Ιδρυτής και Πρόεδρος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Μονοπάτια της Ελλάδας. Κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις και στη Διαχείριση Περιβάλλοντος. Είναι επίσης Ταμίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Δικτύου Μονοπατιών (World Trails Network). Μέσω της Κοιν.Σ.Επ. Μονοπάτια της Ελλάδας, έχει εργαστεί στην ανάπτυξη δικτύων πεζοπορικών διαδρομών σε πολλές περιοχές της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας (Σίφνος, Κύθηρα, Κρήτη, Πρέσπες, Κεφαλλονιά Ιθάκη, Κάρπαθος, Τήνος, Φλώρινα, Αρκαδία κ.ά.). Έχει επίσης εργαστεί συμβουλευτικά για την ανάπτυξη πεζοπορικών διαδρομών στην Κίνα, στην Ιαπωνία και στην Αλβανία. Πιστεύει πως μέσα από τα μονοπάτια αντλούμε γνώση από το παρελθόν, για να βαδίσουμε σταθερά προς ένα καλύτερο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × 2 =