Με ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ο Δήμαρχος Κυθήρων Ευστράτιος Χαρχαλάκης παρουσίασε εικόνες από το νέο πρόσωπο του Αυλέμονα.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

«Μια μικρή γεύση της μελέτης συνολικής ανάπλασης του Αυλέμονα, που χρηματοδότησε ο Δήμος μας και υλοποίησε το αρχιτεκτονικό γραφείο του κ. Θανάση Βλαχογιάννη, που θέλω να τον συγχαρώ δημόσια για την άρτια δουλειά του. Η μελέτη έχει εγκριθεί ομόφωνα από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής και πέραν της συνολικής ανάπλασης όλων των κοινόχρηστων χώρων του οικισμού, περιλαμβάνει νέα δίκτυα και παροχές ύδρευσης, υπογειοποίηση δικτύων ΔΕΚΟ (ΔΕΗ και ΟΤΕ), πλήρη αντιπλημμυρική θωράκιση του οικισμού καθώς και αποχετευτικό δίκτυο για μελλοντική χρήση. Είναι η πρώτη πλήρως ολοκληρωμένη μελέτη ανάπλασης, που θα υποβληθεί σε πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Παράλληλα, προχωρούν οι μελέτες ανάπλασης του Ποταμού και η επικαιροποίηση των μελετών ανάπλασης της Χώρας, ενώ εντός των επομένων μηνών θα ολοκληρωθούν και οι μελέτες ανάπλασης του Καψαλίου και στα επόμενα χρόνια ακολουθούν και άλλοι οικισμοί!
Με συνέπεια, σοβαρότητα και ουσιαστικό έργο, ΠΑΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

20 − eleven =