dendias

Το τηλεφώνημα του Νίκου Δένδια στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για να τον συγχαρεί που προκάλεσε στην Ευρωβουλή την ψηφοφορία επί του ψηφίσματος καταδίκης της Τουρκίας, δεν ήταν τυπικό. Βεβαίως, ο επικεφαλής της ευρωομάδας της ΝΔ όντως είχε καταγράψει μία διπλωματική επιτυχία, αφού κατά πολλούς χθες με την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου ανοίγει ο δρόμος των κυρώσεων για την Τουρκία, ενόψει της Συνόδου Κορυφής στις 10 και 11 Δεκεμβρίου. Όμως, οι δύο άνδρες έχουν αναπτύξει μία ούτως ή άλλως «ζεστή» σχέση, που ξεκινά απ’ το παρελθόν και φτάνει ως το μέλλον: με άλλα λόγια, ο Μεϊμαράκης φέρεται να «έβλεπε» τον Δένδια ως διάδοχό του στον προεδρικό θώκο της ΝΔ. Βεβαίως, παρεμβλήθηκε -και συνεχίζει να… παρεμβάλλεται- ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όμως, οψέποτε η συζήτηση για την ηγεσία της ΝΔ ανοίξει ξανά και αν ο Δένδιας θελήσει να κάνει το μεγάλο βήμα, τότε ο Μεϊμαράκης θα είναι μαζί του -και αυτό μάλλον ισχύει για όλη την «καραμανλική» πτέρυγα.

Τα Συγχαρητήρια Δένδια σε Μεϊμαράκη

Στις 26 Νοεμβρίου ο Νίκος Δένδιας, είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της ΝΔ στο ΕΛΚ, Ευάγγελο Μεϊμαράκη για να τον συγχαρεί για την υπερψήφιση, από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, της αυστηρής επιβολής κυρώσεων στην Τουρκία.

Με δική του πρωτοβουλία και των Κύπριων ευρωβουλευτών Λευτέρη Χριστοφόρου και Λουκά Φουρλά υπήρξε αυτή η σημαντική επιτυχία, σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Δένδιας, συγχαίροντας όλη την ελληνική και κυπριακή αντιπροσωπεία στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ).

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

20 − seven =