Στο πλευρό της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου που δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας στέκεται και ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, καλώντας τον κόσμο να συνδράμει οικονομικά την οικογένεια προκειμένου να ανταπεξέλθει στα έξοδα της δίκης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο τραγουδιστής σε ανάρτησή του τονίζει ότι «στόχος μας είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας Κωστόπουλου, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα έξοδα της δίκης, αλλά και το να είμαστε δίπλα της, ώστε να νιώσει ότι δεν είναι μόνη της και ότι ενώνουμε τις φωνές μας μαζί της και ζητάμε Δικαιοσύνη».

Ωστόσο, η κίνηση αυτή του γνωστού καλλιτέχνη, λοιδορήθηκε από κακοπροαίρετους σχολιαστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο, με τον ίδιο να τους απαντά σε σκληρή γλώσσα με νέα του ανάρτηση.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Δάντης υπενθυμίζει με νόημα ότι «ο Ζακ Κωστοπουλος δεν πέθανε επειδή έφαγε μεταλλαγμένα, δεν πέθανε από κάποια ασθένεια, αλλά τον σκότωσαν στο ξύλο στην κυριολεξία επειδή ήταν «διαφορετικός».

Μάλιστα ο τραγουδιστής ξεκαθαρίζεςι τη θέση του υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων «αφήστε εμένα να στηρίζω τους ανήμπορους να ζήσουν με το δικαίωμα τους να ναι «διαφορετικοί», κι εσείς ανοίξτε κανένα λαγούμι να κρυφτείτε, γιατί το πολύ «Αντριλίκι» είναι ύποπτο «κοπέλες μου».

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης μέσω του συνδέσμου https://gogetfunding.com/justice-for-zak, ο οποίος συνδέεται ευθέως με την οικογένεια του/της Ζακ/Zackie Oh, είναι ακόμη εν ισχύ και υπάρχει ανάγκη για οικονομική στήριξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twelve + 9 =