aporrimmataforo

Ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης υπέγραψε τη σύμβαση προμήθειας ενός (1) καινούργιου απορριμματοφόρου οχήματος, με την ανάδοχο εταιρεία «Βιομηχανία Ειδικών Κατασκευών Α. Καούσης Α.Ε.».

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια ενός (1) απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσας χωρητικότητας 16m3 για τις ανάγκες του Δήμου μας. Το συνολικό μεικτό φορτίο του οχήματος είναι 19tn.

Ο προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται σε 150.000,00€ (συμπ. ΦΠΑ) και καλύπτεται εξολοκλήρου από πιστώσεις του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Μαζί με το όχημα, θα παραδοθούν και όλα τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία: εφεδρικός τροχός, συνήθη εργαλεία, πυροσβεστήρες, φαρμακείο, ταχογράφος καθώς και τα βιβλία συντήρησης και ανταλλακτικών του οχήματος.

Ο Δήμος μας συνεχίζει διαρκώς να ανανεώνει το δημοτικό στόλο οχημάτων με νέα σύγχρονα οχήματα, όπως τα 2 καινούργια απορριμματοφόρα που παρελήφθησαν το 2019, το νέο αυτόνομο πυροσβεστικό όχημα, τα 2 καινούργια οχήματα για την Τεχνική Υπηρεσία που αναμένονται και το 3ο κατά σειρά νέο απορριμματοφόρο που θα παραληφθεί την άνοιξη. Με τον τρόπο αυτό, παροπλίζουμε τα πεπαλαιωμένα και κοστοβόρα οχήματα που επί πολλά χρόνια δεν είχαν αντικατασταθεί, παρέχοντας καλλίτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες προς τους δημότες.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × four =