nikos-magoulas

Παίρνει θέση ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μαγουλάς για το δελτίο τύπου του Δήμου Κυθήρων σχετικά με την ανάπλαση του Ποταμού και την επίθεση που εξαπολύεται προς τον αρχιτέκτονα Ανδρέα Μαριάτο. Ακολυθεί η δήλωση:

«Η ανοίκεια επίθεση στον καλό συνάδελφο Αρχιτέκτωνα, Αντρέα Μαριάτο μέσω του πρόσφατου Δελτίου Τύπου του Δήμου των Κυθήρων δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από κανέναν. Πρέπει όλοι να μάθουμε το όνομα του συντάκτη αυτού του Δελτίου Τύπου. Αλλοίμονο αν αυτές είναι οι επίσημες θέσεις του Δήμου των Κυθήρων, του Δήμου όλων των Κυθηρίων και Αντικυθηρίων. Αλλοίμονο αν επιχειρεί ο επίσημος Δήμος να φιμώσει οποιοδήποτε καταξιωμένο επιστήμονα έχει αντίθετη άποψη από την δική του. Αλλοίμονο αν ο Δήμος επιχειρεί να φιμώσει τον οποιονδήποτε πολίτη. Αλλοίμονο αν η επιχειρηματολογία του Δήμου εξαντλείται στην λασπολογία και στην αποδόμηση προσωπικοτήτων. Είναι ΝΤΡΟΠΗ αυτό το δελτίο τύπου!

Ταυτόχρονα, και επειδή τον τελευταίο καιρό παρατηρώ μια μεθοδευμένη προσπάθεια διαδικτυακού μπούλιγκ σε όποιον τολμήσει να έχει διαφορετική άποψη από την επίσημη του Δήμο, δηλώνω ρητά, πως είμαι ΑΠΕΝΑΝΤΙ, και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την αποκατάσταση της ελευθερίας του λόγου σε αυτό τον μικρό τόπο.

Ο Δήμος Κυθήρων και Αντικυθήρων είναι πολλά περισσότερα από την καριέρα ενός πολιτικού».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × 4 =