nasos-iliopoulos

Την διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου – για την ανάρτησή του σχετικά με την ανήλικη που κατήγγειλε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού – ζητά με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Συγκεκριμένα, στην δήλωσή του αναφέρει: «Έχουν περάσει δύο μέρες από την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της αρμόδιας Τομεάρχη του, ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να τοποθετηθούν για την εμετική ανάρτηση του βουλευτή Καλλιάνου. Δύο μέρες αρνούνται να το πράξουν και σιωπούν. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον διαγράψει άμεσα. Αν δεν το πράξει, δείχνει στον ελληνικό λαό ότι υιοθετεί μέχρι κεραίας την απαράδεκτη ανάρτηση του βουλευτή. Η χυδαία επίθεση Καλλιάνου δεν αφορά μόνο σε μια ανήλικη που προχώρησε σε μία βαρύτατη καταγγελία, ταυτόχρονα προσβάλει τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, σε ανάρτησή του στην σελίδα του στο facebook, είχε ισχυριστεί πως η ανήλικη στην υπόθεση Σεμέδο, είχε επινοήσει την ιστορία βιασμού, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από τον ποδοσφαιριστή.

Ο κ. Καλλιάνος είχε εκφέρει αθωωτική ετυμηγορία υπέρ του παίκτη του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντας την κοπέλα, « επί πληρωμή φιλήδονη», η οποία καταγγέλει βιασμό «για να βγάλει κανένα φράγκο παραπάνω ώστε να αγοράσει το νέο iPhone 13″», ενώ δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση και κατά της οικογένειάς της.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × five =