myrto-trakada

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Κώστα Σαβόπουλου, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» μίλησε η τελειόφοιτη του Χημικού τμήματος του ΕΚΠΑ κ, Μυρτώ Τρακάδα εκπροσωπώντας την Διοικούσα Επιτροπή του Πολιτιστικού Όμιλου Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Ο.Φ.Π.Α.) για το σοβαρό ζήτημα της κατάργησης της αυτοτελούς νομικής προσωπικότητας της Πανεπιστημιακής Λέσχης του ΕΚΠΑ. Ακούστε εδώ, όσα ανέφερε η Κυθήρια φοιτήτρια:

Η συγκεκριμένη αλλαγή καταργεί την αυτοτέλεια της Λέσχης και, συνεπώς, την ανεξάρτητη διαχείριση των οικονομικών της αποθεμάτων, του προϋπολογισμού της, καθώς και των κτιριακών της υποδομών. Η λέσχη του ΕΚΠΑ στεγάζει διάφορες υπηρεσίες φοιτητικής μέριμνας (δύο φοιτητικά αναγνωστήρια, ταμείο αρωγής φοιτητών, σίτιση – στέγαση, ιατρικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ψυχικής υγείας). Παράλληλα, στεγάζει και υποστηρίζει τον Πολιτιστικό Όμιλο Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Ο.Φ.Π.Α.), ο οποίος δραστηριοποιείται για σχεδόν 100 χρόνια στα κτίρια της Ιπποκράτους 15, στο ισόγειο του οποίου βρίσκεται και το ιστορικό κινηματοθέατρο «Ίρις»  και στο κτίριο «Κωστής Παλαμάς» στη γωνία των οδών Ακαδημίας και Μασσαλίας.

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Πολιτιστικός Ομίλος Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών διαμαρτύρεται για το νέο νόμο – πλαίσιο του Υπουργείου Παιδείας και το άρθρο 296

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 + fifteen =