britney-spears

Την ώρα που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς προσπαθεί να ελευθερωθεί από τα δεσμά της κηδεμονίας του πατέρα της, αρραβωνιάστηκε, έκλεισε το λογαριασμό της στο Instagram και ανακοίνωσε ότι ίσως «χρειάζεται ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν πολύ σημαντικό για την τραγουδίστρια, καθώς για πρώτη φορά ακούστηκε στα δικαστήρια -και στον κόσμο- η δική της εκδοχή για όσα συμβαίνουν στη ζωή της τα τελευταία χρόνια.

Η 39χρονη Σπίαρς φαίνεται αποφασισμένη να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της και πρώτο της βήμα σε αυτήν την κατεύθυνση ήταν ο πρόσφατος αρραβώνας της με τον Σαμ Ασγκάρι. Ένας αρραβώνας που αιφνιδίασε, κυρίως για τη χρονική στιγμή στην οποία έγινε.

Τώρα, η Σπίαρς αιφνιδιάζει ξανά, κλείνοντας το λογαριασμό της στο Instagram και ανακοινώνοντας -μέσω του Twitter- ότι «απλά, κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τα social media για να γιορτάσω τους αρραβώνες μου. Θα επιστρέψω σύντομα».

Η Σπίαρς φαίνεται ότι πράγματι αλλάζει σελίδα στη ζωή της, μετά την ευνοϊκή για την ίδια τροπή που πήρε το περασμένο καλοκαίρι η διαμάχη της με τον πατέρα της, αναφορικά με την κηδεμονία της.

Το τέλος της κηδεμονίας

Ο 69χρονος Τζέιμι Σπίαρς κατέθεσε στις 8 Αυγούστου ότι η κόρη του μπορεί να μη χρειάζεται πλέον κηδεμόνα. Μια κίνηση την οποία η ομάδα της τραγουδίστριας χαρακτήρισε «τεράστια νομική νίκη».

«Η κυρία Σπίαρς είπε στο δικαστήριο ότι θέλει τον έλεγχο της ζωής της, χωρίς κάποιον να την προσέχει. Θέλει να μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις σχετικά με την ιατρική της φροντίδα, να αποφασίζει πού, πότε και πόσο συχνά θα κάνει θεραπεία. Θέλει να ελέγχει τα χρήματα που έχει βγάλει από την καριέρα της και να τα ξοδεύει χωρίς επίβλεψη. Θέλει να μπορέσει να παντρευτεί και να κάνει παιδί, εάν το επιλέξει. Εν ολίγοις, θέλει να ζήσει τη ζωή της όπως επιλέγει, χωρίς περιορισμούς ενός κηδεμόνα ή δικαστικής διαδικασίας», είπε στην κατάθεσή του ο πατέρας της.

«Έχοντας αποκαλύψει την αταξία του και το ακατάλληλο σχέδιο να κρατήσει την κόρη του όμηρο, προσπαθώντας να αποσπάσει έναν διακανονισμό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, ο κ. Σπίαρς έχει πλέον παραδοθεί ουσιαστικά. Δεν υπάρχει διακανονισμός», ανέφερε ο εκ των δικηγόρων της Σπίαρς, Μάθιου Ρόζενγκαρντ, προσθέτοντας ότι «η έρευνά μας για οικονομική κακοδιαχείριση και άλλα θέματα θα συνεχιστεί».

Σε δύο καταθέσεις της, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, η 39χρονη Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγόρησε τον πατέρα της για κατάχρηση της κηδεμονίας του, αποκαλύπτοντας και κάποιες λεπτομέρειες για συμπεριφορές που χαρακτήρισε κακοποιητικές.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one × 4 =