Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και του παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών της Pfizer, στη Θεσσαλονίκη, απηύθηνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την Τρίτη, 12/10.

Ο πρωθυπουργός έπλεξε το εγκώμιο του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, εκθειάζοντας την συμβολή του στην ανάπτυξη και προώθηση του εμβολίου κατά του νέου κορονοϊού.

Μίλησε για επένδυση-σταθμό για την πόλη της Θεσσαλονίκης, μιας και το επόμενο διάστημα αναμένεται να απασχοληθούν στις εγκαταστάσεις του νέου ψηφιακού κόμβου, πέραν των 700 ανθρώπων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για το «re-brain Greece», εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τον επαναπατρισμό Ελλήνων επιστημόνων, ώστε να εργαστούν και διαπρέψουν στη χώρα τους.

«Η καρδιά του έμψυχου δυναμικού της Pfizer είναι οι απόφοιτοι του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό αυτό για την επόμενη ημέρα της Ελλάδας», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε την Θεσσαλονίκη «πρωτεύουσα της εξωστρέφειας», απευθυνόμενος στον δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

«Εδώ δεν μιλάμε απλά για καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας, αλλά για μια πολύ υψηλή ποιότητα εργασίας, με σεβασμό απέναντι στον εργαζόμενο», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε λόγο για ένα «καινοτόμο εργασιακό περιβάλλον», που απασχολεί μεγάλο αριθμό γυναικών.

Έκκληση Μητσοτάκη στους πολίτες να εμβολιαστούν

Έκκληση προς τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας να σπεύσουν να εμβολιαστούν, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την πρωτοπόρο, στο θέμα των εμβολιασμών, Pfizer, απηύθυνε ο πρωθυπουργός.

«Δεν είναι απλά κρίμα, είναι ένα δράμα, να χάνουν καθημερινά τη ζωή τους 20-40 άνθρωποι. Εγώ προσωπικά μετά από εδώ θα πάω να κάνω την τρίτη δόση του εμβολίου, όπως μου είπαν οι γιατροί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twelve + three =