Δεύτερες εκλογές έδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη δήλωση του μετά τη μεγάλη νίκη της ΝΔ. Στις εκλογές ανέφερε πως οι Έλληνες ανέδειξαν το κόμμα του ως μεγάλο και αναμφισβήτητο νικητή.

«Ευχαριστώ τα εκατομμύρια των Ελλήνων και των Ελληνίδων που ανέδειξαν τη ΝΔ σε μεγάλο και αναμφισβήτητο νικητή», ανέφερε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Τα δεδομένα της κάλπης είναι καταλυτικά. Η Νέα Δημοκρατία έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη. Μας ζήτησαν και κάτι ακόμα. Να τρέξουμε πιο γρήγορο στο δρόμο της προόδου, για καλύτερους μισθούς και υγεία. Η ενότητα νίκησε τον διχασμό. Είμαι υπερήφανος και συγκινημένος για την ευθύνη που με βαραίνει ένα τόσο μεγάλο ποσοστό.

Οι πολίτες θέλουν μία ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.

Τα μαθηματικά της απλής αναλογικής καταλήγουν σε αδιέξοδα. Ο πολιτικός σεισμός που εκδηλώθηκε σήμερα μας καλεί να επιταχύνουμε τη διαδικασία για οριστική λύση στον τόπο».

«Σήμερα κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας καινούργιος. Θα τον διανύσουμε και πάλι μαζί με οδηγούς τη γλώσσα της αλήθειας, αλλά και τη σχέση εμπιστοσύνης που με τόσο κόπο έχουμε χτίσει, την ειλικρινή διάθεση για αυτοκριτική και την προσπάθεια για συνεχή βελτίωση, χωρίς αλαζονεία και χωρίς έπαρση που προσωπικά δεν πρόκειται να ανεχτώ», τόνισε στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

six + seven =