«Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

Το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών για τον Δήμο Κυθήρων-Αντικυθήρων είναι σαφές. Οφείλω να ευχηθώ στον κ. Ευστράτιο Χαρχαλάκη καλή επιτυχία στη νέα του θητεία για το καλό και την πρόοδο των Κυθήρων και των Αντικυθήρων.
Επιθυμώ να καταστήσω σαφές ότι ο συνδυασμός μας θα τηρήσει με συνέπεια τις θεσμικές υποχρεώσεις του απέναντι στους συνδημότες μας. Σε κάθε σωστή ενέργεια της δημοτικής αρχής θα είμαστε υποστηρικτές και συνεργάτες για την πρόοδο των νησιών μας, ενώ σε κάθε αστοχία, παράλειψη και λάθος θα ασκούμε επικοδομητική κριτική και θα καταθέτουμε τεκμηριωμένες και βιώσιμες προτάσεις. Στόχος μας αμετακίνητος είναι η πραγματική πρόοδος και ευημερία των νησιών μας και αυτόν τον στόχο θα υπηρετήσουμε με συνέπεια και πίστη στις αρχές μας.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους με εμπιστεύθηκαν. Δεσμεύομαι ότι δεν θα τους προδώσω. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου, τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, καθώς και όλους τους εθελοντές που μοιράστηκαν το όραμά μου και εργάστηκαν για την εκλογική επιτυχία μας.
Ο ευγενής αγώνας μας για τα νησιά μας συνεχίζεται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 × five =