tatiana-stefanidou

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η στάση της παρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου για την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, κατηγορούμενου για βιασμό κατά συρροή.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, περιέγραψε στη εκπομπή της «TLive» ότι το πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη είναι καλυμμένο από τον σκούφο και τη μάσκα και πως το μόνο που μένει ελεύθερο, ακάλυπτο, είναι το βλέμμα.

Η δήλωσή της αυτή προκάλεσε οργή στους τηλεθεατές και τους χρήστες των social media καθώς έκριναν ότι η παρουσιάστρια επιχειρεί κατά κάποιο τρόπο να θυματοποιήσει τον Δημήτρη Λιγνάδη. Πολλοί ήταν μάλιστα εκείνοιπου επανέφεραν στη δημοσιότητα το γκάλοπ της παρουσιάστριας για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου.

Η κοινωνική αντίδραση «ακούγεται» μέσω των social media
Η εταιρεία NAK Shoes απάντησε σε σχόλιο χρήστη στο facebook που εξέφραζε τη δυσαρέσκειά του, ότι έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας από την εκπομπή καθώς διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

«Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής «TLive» με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή».

Αυτή η κίνηση, συνιστά άλλη μία νίκη της κοινωνίας και των social media, καθώς μία θετική επίδραση τους,  είναι η άσκηση πίεσης.

Κάτι αντίστοιχο θυμόμαστε ότι είχε συμβεί και στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, έπειτα από απαράδεκτο σχόλιο παίκτη του Big Brother που προωθούσε την κουλτούρα του βιασμού.

Τότε, αρκετοί ήταν οι χορηγοί που εγκατέλειψαν μαζικά την τηλεοπτική εκπομπή.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seventeen + 19 =