mera25_0

Για «αοριστολογίες» και για «καμία ανάληψη συγκεκριμένων πολιτικών ευθυνών», κατηγορεί τον πρωθυπουργό το ΜέΡΑ 25 σχολιάζοντας την σημερινή συνέντευξη τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης αφού κατέταξε πρώτα ως τελευταία προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος, αναλώθηκε σε αοριστολογίες για την προστασία του πλανήτη από την κλιματική κρίση που το σύστημα που υπηρετεί θρέφει, ενώ εξήγγειλε κιόλας την ψήφιση κλιματικού νόμου, αλλά και μια διακήρυξη που θα υπάρξει στην Αθήνα με τη σύνοδο των χωρών της Μεσογείου για αυτό».

Απορούμε πραγματικά, προσθέτει το ΜέΡΑ 25 «τι θα αναφέρει αυτός ο κλιματικός νόμος και η διακήρυξη των Αθηνών για τις εξορύξεις των υδρογονανθράκων που μέχρι πρότινος οι κ. κ. Μητσοτάκης και Τσίπρας είχαν κάνει «σημαία» για τη χώρα, όπως επίσης και για τις «επενδύσεις» και τα αιολικά που με την βοήθεια και του αμαρτωλού ΣτΕ «ξεφυτρώνουν» μέχρι και σε περιοχές natura».

Το ΜέΡΑ 25 κατηγορεί επίσης τον πρωθυπουργό, ότι «δεν δίστασε να επιτεθεί για ακόμα μία φορά στα κοινωνικά δίκτυα λέγοντας πως κάνουν χυδαία δουλειά εν μέσω πυρκαγιών, δείχνοντας προφανώς την προτίμηση του στα μέσα της λίστας Πέτσα που τον λιβανίζουν ακόμα και πάνω στις στάχτες του επιτελικού του κράτους. Ενώ αναφέρθηκε και στην αρτιότητα αυτού του επιτελικού κράτους, λέγοντας πως δεν είναι για να σβήνει φωτιές, αλλά για να διαχειρίζεται τις όποιες καταστάσεις».

Υπογραμμίζει στην συνέχεια, ότι «δεν υπήρξε ούτε και σήμερα καμία ανάληψη συγκεκριμένων πολιτικών ευθυνών πέρα από γενικόλογα και υποκριτικές συγγνώμες, ίσως και λίγος εκνευρισμός σε μερικές πιο πιεστικές ερωτήσεις δημοσιογράφων, διότι προφανώς ο «αυτοκράτορας» που έχει συνηθίσει να κάνει διαγγέλματα δυσκολεύεται να απαντήσει στις κραυγές της πραγματικότητας που καθημερινά διαψεύδουν το επικοινωνιακό του περιτύλιγμα».

Το ΜέΡΑ 25 σημειώνει ότι «δεν περιμέναμε βέβαια τίποτα καλύτερο από την Μητσοτάκης Α.Ε., ωστόσο παραμένουμε σε επαγρύπνηση και επιφυλακή με τους πολίτες, τους κατοίκους, τις κοινότητες και τα κινήματα, που πρέπει την επόμενη μέρα να προστατεύσουν τις καμένες εκτάσεις από τη λαίλαπα που θα τις πλήξει από τον Πρωθυπουργό και την ολιγαρχική, κερδοσκοπική και παρασιτική παρέα του».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

12 + fifteen =