Η Μέγκαν Μαρκλ είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι παραιτήθηκε από “κορίτσι του χαρτοφύλακα” στο Deal or No Deal το 2006 επειδή δεν της άρεσε να την “αντικειμενοποιούν” και να την αποκαλούν “bimbo”.

Ωστόσο, η ίδια τώρα κατηγορείται για υποκρισία, καθώς ένα βίντεο, που φέρνει στο φως η DailyMail, επαναφέρει στο προσκήνιο την γκεστ εμφάνισή της στο reboot της τηλεοπτικής σειράς Beverly Hills 90210 το 2008, με την ίδια να εμφανίζεται στη σειρά να κάνει στοματικό σεξ μέσα σε αυτοκίνητο.

Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας έχει κάνει πολλούς να αποκαλούν την Μέγκαν Μαρκλ υποκρίτρια, καθώς δύο χρόνια αφότου άφησε πίσω τις εμφανίσεις της στο Deal or not Deal, η ίδια επέλεξε να κάνει ακόμη μία ανάλαφρη εμφάνιση στην οθόνη.

Στο πέρασμά της από το reboot του Beverly Hills, 90210 το 2008, η Μαρκλ υποδύεται τη Γουέντι, η οποία φαίνεται να κάνει στοματικό σεξ στον Ίθαν, τον οποίο υποδύεται ο Ντάστιν Μίλιγκαν, καθώς οι δυο τους κάθονται μέσα στο αυτοκίνητο.

Η Μαρκλ φέρεται να ήταν “διστακτική” στο να αναπαραστήσει τη σκηνή του στοματικού σεξ για τον ρόλο της στη σειρά, ωστόσο τελικά είπε το “ναι”.

Στο πρόσφατο επεισόδιο του podcast της, Breaking down the Bimbo στο Archetypes, η ίδια συζητάει γιατί αποφάσισε να αφήσει πίσω της το επάγγελμα της ηθοποιού.

Η Μαρκλ αναφέρει ότι έκανε αυτή τη δουλειά για να τα βγάλει πέρα και πως δεν της άρεσε που η ομορφιά -και όχι το μυαλό- αποτελούσε κύριο κριτήριο για την απόκτηση ενός ρόλου.

«Θέλω η κόρη μας να φιλοδοξεί να είναι λίγο πιο ψηλά. Ναι, θέλω η Λίλι μου να επιθυμεί να είναι μορφωμένη και έξυπνη και να υπερηφανεύεται για αυτά τα πράγματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 + 14 =