Η Μαρία Σολωμού με μικροσκοπικό μαγιό στον καταρράκτη της Φόνισσας

Η ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατερίνα Ζαρίφη.

Τις διακοπές της απολαμβάνει αυτήν την περίοδο η Μαρία Σολωμού. Η αγαπημένη ηθοποιός που από την προηγούμενη εβδομάδα περνάει ξέγνοιαστες και χαλαρωτικές στιγμές με τις φίλες της, συνεχίζει το vacation mode της, αυτήν τη φορά στα Κύθηρα.

Τα Κύθηρα, που φημίζονται για τα γαλαζοπράσινα νερά και τα μαγευτικά τους τοπία, φιλοξενούν, ανάμεσα σε άλλους, τη Σολωμού μαζί με την καλή της φίλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και την Κατερίνα Ζαρίφη.

Οι διακοπές των κοριτσιών

Τα κορίτσια ανεβάζουν πλούσιο υλικό από την καθημερινότητά τους εκεί και, ειδικά η Σολωμού, ξεναγεί βήμα-βήμα τους followers της στις καλοκαιρινές τους περιπέτειες.

Στα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram της, είδες την προσπάθεια των κοριτσιών να φτάσουν στην παραλία, τις αναβάσεις από τα βράχια, το χιούμορ της Σολωμού, το φαγητό τους και ό,τι άλλο περιλάμβανε η μέρα τους.

Η φωτογραφία με μαγιό και τα σχόλια

Εκεί, λίγο πριν το σούρουπο, η ηθοποιός έκανε και ένα post στο οποίο πόζαρε με μικροσκοπικό μαγιό μέσα στο δάσος, στον καταρράκτη της Φόνισσας, και, αναμενόμενα, το κοινό της είχε πολλά να πει για να την εκθειάσει.

 

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

00:31:37

Ιερά Μητρόπολη Κυθήρων – Το μήνυμα της Κυριακής (05-07-2026)

ΜΗΝΥΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ἠχητικό μήνυμα) ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΥΡΙΑΚΗ Ε'...

Ένα εικαστικό «Μετεώρημα» αφιερωμένο στον Νίκο Καρούζο

Ένα ξεχωριστό πολιτιστικό γεγονός αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον...
00:01:31

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινή φυλάκισης 5 ετών και 8 μηνών σε Μελά και Ρέππα

Βαρύτατες ποινές επεδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε δύο...

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για Ντόκο – Σαμαράς: «Ο κ. Ντόκος είναι ακόμα στη θέση του;»

Πολιτικές αντιδράσεις προκαλεί η υπόθεση της καταγεγραμμένης συνομιλίας του...

Ρώσοι φαρσέρ παγίδευσαν τον ΓΓ Εθνικής Ασφάλειας Θάνο Ντόκο

Μία «φάρσα» από τους Ρώσους φαρσέρ Vovan & Lexus...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img