Μανώλης Κουσουρής

Γεννήθηκα στη Νίκαια Πειραιώς το 1966. Μεγάλωσα και έζησα στα Κύθηρα. Στον τόπο που αγάπησα και αγαπώ. Τελείωσα τις εγκύκλιους σπουδές μου στο Γενικό Λύκειο Κυθήρων και μετά δραστηριοποιήθηκα στον κλάδο της οικοδομής. Σήμερα ασχολούμαι με την γεωργική παραγωγή.

Ασχολούμαι με τα κοινά από το 2019 όπου και εκλέχθηκα πρόεδρος με το τότε ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο της δημοτικής κοινότητας Κυθήρων. Βέβαια τότε, παρότι προτάθηκα από τον κ. Χαρχαλάκη, όπως και τον στήριξα, θεωρώ ότι υποστηρίχτηκα από όλες τις πολιτικές παρατάξεις του νησιού. Γι’ αυτό θα ήθελα με την ευκαιρία, έστω και καθυστερημένα να ευχαριστήσω όλες και όλους που με τίμησαν με την ψήφο τους το 2019.

Προσπάθησα να διαχειριστώ τα προβλήματα και της ανάγκες της καθημερινότητας της κοινότητάς μου με όλες μου τις δυνάμεις. Πολλές φορές πέρασα την πόρτα του Δημάρχου και των υπηρεσιών για να βρω λύσεις και ανταπόκριση. Όμως δυστυχώς δεν έμεινα ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση που είχα σαν πρόεδρος και δεν εισακουγόμουν σε αυτά που πρότεινα, παρά τις δεσμεύσεις που είχα προεκλογικά από τον ίδιο τον κ. Χαρχαλάκη. Ξέρετε καλά ότι αγωνίστηκα όλα αυτά τα χρόνια για την καλαισθησία των οικισμών μας και της πρωτεύουσάς μας, ζήτησα να φροντίσουν την αγροτική οδοποιία, τους δρόμους μας, την διαμόρφωση χώρων κάδων απορριμμάτων και πολλά άλλα στραβά που είδα και είναι γνωστά λίγο πολύ στους συμπατριώτες μου. Ξέρετε ακόμη ότι όταν διαμαρτυρήθηκα γι’ αυτά αντιμετωπίστηκα απαξιωτικά έως και υβριστικά, ειδικά από μερικούς αιρετούς. Συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν σε εκλεγμένους που κλήθηκαν από τους Τσιριγώτες για να τους υπηρετήσουν. Θεωρώ ότι όποιος αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά, οφείλει να υπηρετεί το κοινό καλό και όχι τα προσωπικά του συμφέροντα. Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο αυτή την στιγμή, ίσως αργότερα. Ο κόσμος με γνωρίζει και γνωρίζει τους πάντες.

Επειδή πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά και πρώτα από όλα αυτές οι κακές και παλαιές νοοτροπίες, αποφάσισα να συστρατευτώ με την παράταξη «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», μια ομάδα νέων ανθρώπων που τιμούν και αγαπούν τον τόπο, που το δείχνουν με την συμπεριφορά τους και την εργατικότητά τους, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο και πιο ανθρώπινο. Είμαι εδώ για να τα λέω ευθέως όπως τα νιώθω και όχι να συμμετέχω στο κουκούλωμα όπως συνηθίζεται από κάποιους. Πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε μία διοίκηση που να ενδιαφέρεται πραγματικά για τους Τσιριγώτες, για την καθημερινότητά τους, για τις ανάγκες τους.

Υπόσχομαι στους συμπατριώτες μου ότι θα συνεχίσω να παλεύω χωρίς εξαρτήσεις, με θετική διάθεση στα καλά και κριτική στάση στα αρνητικά.

Μανώλης Κουσουρής

Υποψήφιος στην Δημοτική Κοινότητα Κυθήρων

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × five =