jeff-bridges

Θετικά εξελίσσεται η υγεία του Τζεφ Μπρίτζες (Jeff Bridges) δύο χρόνια αφότου αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με λέμφωμα.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, ο ηθοποιός, ανακοίνωσε ότι η ασθένειά του βρίσκεται σε ύφεση – και τώρα, μήνες αργότερα, ο Μπρίτζες λέει ότι αισθάνεται «υπέροχα». Κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσεης για την επερχόμενη σειρά του FX «The Old Man», ο Μπρίτζες ευχαρίστησε το καστ, το συνεργείο και τους παραγωγούς για την υποστήριξή τους στη μάχη του με τον καρκίνο, αναφέρουν το «The Wrap» και το «Deadline».

«Σε ό,τι με αφορά, το FX και όλη η ομάδα ήταν τόσο προσεκτικοί και μου έδωσαν όλο τον χρόνο που χρειαζόμουν για να θεραπευτώ και όλη την υποστήριξη που χρειαζόμουν», είπε στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το «The Wrap». «Τα πρωτόκολλα για την Covid με έκαναν να νιώθω πολύ ασφαλής και έτοιμος να ασχοληθώ με τη δουλειά και την υποκριτική».

Το «The Old Man» διέκοψε την παραγωγή δύο φορές: μία τον Μάρτιο του 2020 στην αρχή της πανδημίας Covid-19 και ξανά όταν ο Μπρίτζες έπρεπε να υποβληθεί σε θεραπεία για τον καρκίνο, σύμφωνα με το «The Wrap».

«Πέρασα ενάμιση χρόνο από αυτό το παράξενο όνειρο και μετά επέστρεψα», είπε ο Μπρίτζες, σύμφωνα με το «Deadline». «Ήταν υπέροχο που επέστρεψα με την ομάδα».

Ο Μπρίτζες είπε κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης ότι η διάγνωση του καρκίνου επηρέασε τον ρόλο του στη σειρά ως Νταν Τσέις, ένας χαρακτήρας που πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

«Σε τέτοιες στιγμές, φαίνεται ότι όλες οι φιλοσοφίες και η πνευματικότητά σου έρχονται σε σένα. Σε δοκιμάζει», είπε. «Όλα ωρίμασαν περισσόετερο από αυτή την εμπειρία. Πάντα αντιμετώπιζα τη ζωή με τον ίδιο τρόπο, [αλλά αυτό] έκανε τα πράγματα πιο αιχμηρά».

Ο ηθοποιός μοιράστηκε για πρώτη φορά τη διάγνωση του με λέμφωμα στο Twitter τον Οκτώβριο του 2020, γράφοντας τότε: «Αν και είναι μια σοβαρή ασθένεια, νιώθω τυχερός που έχω μια εξαιρετική ομάδα γιατρών και η πρόγνωση είναι καλή. Ξεκινάω θεραπεία και θα συνεχίσω δημοσίευσες για την ανάρρωσή μου».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 + 17 =