Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς Αθηνών

Η Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς Αθηνών ανακοινώνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το επόμενο διάστημα μέχρι και τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Οκτώβριος  ‘23 – Ιανουάριος ‘24

Συμμετοχή στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Συμμετοχή  στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Πειραιά. Μέλη του χορευτικού τμήματος θα παρελάσουν στο κέντρο του Πειραιά με την σημαία της Αδελφότητας.

Ημερήσια εκδρομή

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή στην Αμφίκλεια με επίσκεψη στο μεταλλευτικό πάρκο Φωκίδας «Βαγονέτο». Ώρα αναχώρησης 7:30 π.μ. από τα γραφεία του συλλόγου. Κόστος ανά άτομο, λεωφορείο 15 €, Βαγονέτο-ξενάγηση 9,60€ ενήλικες, 8€ παιδιά, 4€ για άνω των 65 χρόνων (συμπεριλαμβάνεται έκπτωση 20%).

Τιμητική εκδήλωση για Βρεττό Κυπριώτη

Τιμητική εκδήλωση για τον Βρεττό Κυπριώτη, απονέμοντας τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς-Αθηνών για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου.

Τσιριγώτικη βραδιά

Το τμήμα Γυναικών, σας περιμένει σε μια ζεστή Τσιριγώτικη βραδιά με φαγητό, χορό και πολύ κέφι το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 9:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου. Τιμή εισόδου €10

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους στην αίθουσα εκδηλώσεων με πολλά δώρα και εκπλήξεις. Ώρα προσέλευσης 6:00μ.μ.

Τελετή βράβευσης επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και κοπή πίτας

Η Κυθηραϊκή Αδελφότητα υποδέχεται την Παρασκευή 12 Ιανουάριου τους νεοεισαχθέντες νέες και νέους κατά την πρόσφατη Ακαδημαϊκή χρονιά τους οποίους θα τιμήσει για την επιτυχία τους αυτή. Ώρα προσέλευσης 8:00μ.μ. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

6 − six =