Mobile phone app

Τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή, ο Δήμαρχος Κυθήρων προέβη σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, η οποία αναφερόταν σε δημοσίευση του Kythera.News για επικίνδυνες λακούβες. Στην ανάρτησή του εκφράστηκε με μερικώς άκομψο και  ανοίκειο κατά τη γνώμη μας ύφος προς εμάς, τους εργαζόμενους δημοσιογράφους – συντάκτες του ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης Kythera.News. Λυπούμαστε αλλά δεν είχαμε καμία πρόθεση να προκαλέσουμε την μήνιν του για το θέμα αυτό. Μετά από αυτή την «ατυχή» εξέλιξη θέλουμε να απαντήσουμε δημόσια στον Δήμαρχο τα εξής:

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, μας παρεξηγήσατε. Προσέξτε τι ακριβώς συνέβη:

Τις τελευταίες ημέρες αναγνώστης μας έστειλε φωτογραφίες από το κρίσιμο σημείο έξω από την στροφή του Νοσοκομείου, το οποίο αντιλαμβάνεστε ότι είναι επικίνδυνο τόσο για τους οδηγούς όσο και για οποιοδήποτε διερχόμενο ασθενοφόρο που μεταφέρει ασθενείς. Ανταποκρινόμενοι όπως σε κάθε αίτημα ή μήνυμα πολίτη, και όπως οφείλουμε άλλωστε, δημοσιεύσαμε τις φωτογραφίες για να προειδοποιήσουμε τους οδηγούς και στη συνέχεια ενημερώσαμε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου να επιληφθεί.

Τις ημέρες που ακολούθησαν οι αναγνώστες μας, με αφορμή το πρώτο δημοσίευμα, μας έστειλαν και άλλες φωτογραφίες από επικίνδυνα σημεία και τις δημοσιεύσαμε. Θέλουμε επίσης να μοιραστούμε μαζί σας ότι στη συνέχεια, που κυκλοφορήσαμε στο νησί, συναντήσαμε συμπολίτες μας, οι οποίοι μας μίλησαν και για άλλα επικίνδυνα σημεία, όπως στους δρόμους του Ποταμού, στη διαδρομή από Άνω και Κάτω Λιβάδι προς Κάλαμο κ.α.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είχαμε σκοπό να κρίνουμε το έργο σας επί των λακουβών. Μάλιστα, για να συμβάλουμε στην ταχύτερη καταγραφή τέτοιων ζητημάτων, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι σε συνεργασία με τους τεχνικούς μας θα αναπτύξουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, μια έξυπνη εφαρμογή πληροφόρησης. Με αυτήν την εφαρμογή θα μπορεί κάθε πολίτης να καταγράψει το πρόβλημα όπου υπάρχει. Την εφαρμογή θα την διαθέσουμε δωρεάν και οι τεχνικοί μας θα εργαστούν αφιλοκερδώς γι’ αυτό.

Όσον αφορά την προβολή του προσώπου σας, των δραστηριοτήτων σας, τα δελτία Τύπου, τη Διαύγεια μας αδικείτε. Σε καθημερινή βάση καλύπτουμε το ρεπορτάζ και μάλιστα είμαστε πάντα εδώ να σας δώσουμε βήμα, όπως έχουμε κάνει στο παρελθόν. Όσο δε για το ζήτημα των δημοσίων έργων πάλι μας αδικείτε. Θα βρείτε τόσα άρθρα και ρεπορτάζ στις σελίδες μας.

Σε κάθε περίπτωση, σας ευχαριστούμε που αναφερθήκατε στην ομάδα μας, που μας διαβάζετε και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για κάθε παρέμβαση και επικοινωνία.

Η Ομάδα Συντακτών του Kythera.News

 

 

Παρατίθεται η εν λόγω ανάρτηση:

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two − 1 =