mitsotakis-tsipras-diethnis-ekthesi

Δημόσια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Παύλο Πολάκη και Στέλιο Κούλογλου, καθώς στον πρώτο δεν άρεσαν τα πολιτικά συμπεράσματα του δεύτερου για την παρουσία των Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα στη 85η ΔΕΘ . Αποτέλεσμα, ο βουλευτής Χανίων να στρέφει τα πυρά του προς τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Κατόπιν της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση, και την ολοκλήρωση της 85ης ΔΕΘ, το άρθρο του Στέλιου Κούλογλου στο tvxs.gr με τίτλο «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα», προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη.

Στο άρθρο, ο ευρωβουλευτής κάνει λόγο για μια μάχη που κράτησε μια εβδομάδα, αλλά δεν έβγαλε νικητή. 

«Είναι πλέον φανερό ότι ο μακρόχρονος μήνας του μέλιτος που απολάμβανε η κυβέρνηση, κυρίως λόγω της πανδημίας, τελείωσε ξαφνικά το καλοκαίρι. Η κοινή γνώμη κρατάει πολύ πιο επιφυλακτική στάση απέναντι στη ΝΔ, αλλά και τον κ. Μητσοτάκη, ενώ τα φιλικά ΜΜΕ έχουν απολέσει την αξιοπιστία τους και δεν περνάνε το μήνυμα: απλώς περιορίζουν τις ζημιές.

Ούτε ο Α. Τσίπρας μπορεί να θεωρήσει τη ΔΕΘ ως αφετηρία μιας νέας αρχής, όπως είχε προαναγγελθεί. Τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και θίγουν καίρια θέματα σε μια σειρά από τομείς, αλλά έμοιαζαν αποσπασματικά και δεν έγιναν αντιληπτά ως ένα συνολικό σχέδιο και μια πειστική πρόταση αλλαγής. Επιπλέον, με το προηγούμενο του προγράμματος της Θεσσαλονίκης το 2014, τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν το Σάββατο θα έπρεπε απαραίτητα να συνοδεύονται από εμπεριστατωμένη οικονομική τεκμηρίωση», γράφει χαρακτηριστικά σε σημείο του άρθρο του ο Στέλιος Κούλογλου.

Αντίδραση από Πολάκη

Η ανάλυση περί ισοπαλίας δεν άρεσε στον Παύλο Πολάκη με τον πρώην αναπληρωτή Υγείας να απαντά μέσω facebook με το χαρακτηριστικό και έντονο ύφος του και με πλήρη στήριξη στον Αλέξη Τσίπρα, έγραψε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «θα είναι  με την ψήφο του λαού, πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές», προέτρεψε τον Στέλιο Κούλογλου «να βάλει γυαλιά, αν βλέπει ισοπαλία» αλλά και «να ξεκουραστεί από την πολιτική και να ασχοληθεί μόνο με τη δημοσιογραφία».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 × 5 =