Κοινωνικός Τουρισμός: 38.000 επιταγές το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου ενεργοποιήθηκαν συνολικά 38.000 επιταγές του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού 2020-2021 του ΟΑΕΔ σε τουριστικά καταλύματα της χώρας, καθώς και 4.670 επιταγές ακτοπλοϊκής μεταφοράς. Ενδεικτικά, οι Περιφερειακές Ενότητες με τον μεγαλύτερο αριθμό ενεργοποιημένων επιταγών σε τουριστικά καταλύματα είναι η Χαλκιδική, η Εύβοια, η Πρέβεζα και η Λευκάδα.

Υπενθυμίζεται ότι οι διακοπές με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2020-2021, μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 31 Ιουλίου 2021 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.

Για αναλυτικές πληροφορίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, καθώς και πλήρεις οδηγίες για τη διαδικασία ενεργοποίησης των επιταγών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση https://www.oaed.gr/koinonikos-toyrismos.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Live μουσική στη Φυρή Άμμο Καλάμου την Πέμπτη 20 Αυγούστου

Οι «Εμείς και Ερμής» δίνουν live στην παραλία, σε...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εθνική επιτυχία η πρόωρη αποπληρωμή του χρέους

Η μείωση του δημόσιου χρέους είναι εθνικό καθήκον, τονίζει...

Εθελοντικός καθαρισμός στο Διακόφτι μετά την προσάραξη του σκάφους

Εθελοντική δράση καθαρισμού οργανώνεται την Τετάρτη 19 Αυγούστου, από...

Ο Δήμαρχος Χαρχούδας

Ο Δήμαρχος του Χαρχαλιστάν, κοινά ονομαζόμενος Χαρχούδας, μόνο λίγο...

Πτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου στη Σίφνο

Ελικόπτερο κατέπεσε στη Σίφνο στην περιοχή Θόλος κοντά στο...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img