Το όνομα Γιουχάν, συνειρμικά παραπέμπει στο ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού. Κι ενώ η πόλη και όλη η επαρχία παραμένει καθαρή από τον περασμένο Μάρτιο, το τρενάκι του ιού έχει μεταναστεύσει πλέον σε άλλα μέρη.

Τώρα, η Γιουχάν έρχεται να εγκαινιάσει ένα νέο τρενάκι, δίχως τούτη τη φορά να το επανδρώσει με ιούς. Για την ακρίβεια, δίχως να το επανδρώσει καθόλου. Την ώρα που ο η απειλή του covid-19 εξακολουθεί να κρέμεται σαν Δαμόκλειος Σπάθη πάνω από τα κεφάλια της ανθρωπότητας, το τρένο της Γιουχάν κρέμεται στην κυριολεξία πάνω από το έδαφος και ετοιμάζεται για τα πρώτα του δρομολόγια. Ή πτήσεις, αναλόγως πώς θα το δει ο καθένας (ή πως θα το νιώσει).

Το κινεζικό τρένο απλής τροχιάς κρεμαστό στον αέρα πραγματοποίησε με επιτυχία μη επανδρωμένη οδήγηση στις 9 Νοεμβρίου. Αυτό το είδος τρένου μπορεί να μεταφέρει 300 έως 400 άτομα τηv φορά και περίπου 10.000 επιβάτες σε μια ώρα, και είναι περίπου μισό του μετρό ενώ το κόστος είναι μόνο το ένα τέταρτο του μετρό. Δεν είναι πολύ οικονομικό; Ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα τέτοιο τρένο στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε όχι μόνο την άνεση της μεταφοράς αλλά και το όμορφο τοπίο στον ουρανό;

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × 1 =