niki-kerameos

Για τη σε βάθος διερεύνηση των καταγγελιών για bullying που οδήγησε στην αυτοκτονία του 14χρονου στα Σεπόλια, αλλά και την απόδοση ευθυνών που ενδεχομένως να προκύψουν δεσμεύτηκε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

«Από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η αυτοκτονία του 14χρονου, δώσαμε εντολή για έρευνα, η οποία είναι σε εξέλιξη και θα αποδοθούν ευθύνες, αν υπάρχουν. Θα διερευνηθεί μέχρι τέλους τι έχει συμβεί», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Πρόσθεσε ότι τα περιστατικά εκφοβισμού στα σχολεία είναι μια μάχη δύσκολη και διαρκής, την οποία «δίνουμε με παραπάνω ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στα σχολεία, και με τους συμβούλους σχολικής ζωής που είναι το πρώτο σημείο επαφής και τα παιδιά έχουν την άνεση αν συμβεί κάτι να πάνε και να μιλήσουν».

Σε ό,τι αφορά στα επεισόδια που καταγράφονται σε πανεπιστήμια, η κ. Κεραμέως ανακοίνωσε ότι τον Ιούνιο θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η πανεπιστημιακή αστυνομία με προσωπικό που έχει ήδη εκπαιδευτεί. Ξεκαθάρισε δε ότι οι αστυνομικοί αυτοί, όπως προβλέπει ο νόμος, δε θα φέρουν πάνω τους όπλα.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 × 5 =