Το κατώφλι του ανακριτή Καβάλας, πέρασε στις 11 το πρωί της Τρίτης, ο 55χρονος, κατηγορούμενος για την δολοφονία της συζύγου του στο φαρμακείο της στην περιοχή Πηγές.

Η κατηγορία που του αποδίδεται αφορά σε «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

Ο κατηγορούμενος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το απόγευμα της Δευτέρας έχοντας επιδέσμους στο δεξί του χέρι. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου ήταν αμίλητος ενώ εντύπωση προκάλεσε σε όλους η στάση του. Αυτό που θα υποστηρίξει είναι ότι την έπνιξε από ερωτικό πάθος και ότι δεν είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Έκανε το έγκλημα «εν βρασμώ ψυχής».  Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του η γυναίκα του ζήτησε να χωρίσουν πέντε ημέρες πριν το έγκλημα κάτι που ο κατηγορούμενος φαίνεται ότι δεν το δέχτηκε.

Τη μοιραία ημέρα ήταν μαζί της στο φαρμακείο και όπως υποστηρίζει στην αρχική του κατάθεση άρχισαν να καυγαδίζουν.«Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναδώ τα παιδιά μου» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.Την έπνιξε σε 3.5 λεπτά και στη συνέχεια επί τρεις ώρες κοιτούσε το άψυχο σώμα της το οποίο είχε τοποθετήσει σε ένα κρεβάτι.

«Ήταν βίαιος»

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος αναφέρει ότι υπήρχαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του από πρώην σύντροφο για τη βίαιη συμπεριφορά του κάτι η άτυχη Αίντα δεν τον γνώριζε πριν παντρευτεί. Συγγενείς της φαρμακοποιού αποκαλύπτουν ότι υπήρχε μία βίαιη συμπεριφορά προς εκείνη αλλά και προς τα παιδιά. Ακόμα και μπροστά στη μητέρα της λειτουργούσε χυδαία, πρόστυχα και βίαια. Η οικογένεια της 43χρονης και ειδικότερα ο αδερφός της θα ζητήσει την επιμέλεια των δύο αγοριών του ζευγαριού ηλικίας 10 και 6 ετών αντίστοιχα.

Η σοκαριστική ανάρτηση

Την Κυριακή, την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 43χρονης, ο καθ’ ομολογίαν δράστης φαίνεται πως επέλεξε να ανεβάσει μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η φωτογραφία είναι από τη μέρα του γάμου του. Σε αυτή ο ίδιος την κρατάει αγκαλιά κοιτώντας με χαμόγελο την κάμερα. Στην ανάρτηση γράφει: «Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά. Με σύννεφα στολισμένη. Ντυμένη νύφη στους Θεούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

18 − six =