Και από οφειλές σε κοινόχρηστα μπορεί πλέον να οδηγηθεί ένα σπίτι σε πλειστηριασμό, καθώς υπάρχει και ενεργοποιείται η σχετική νέα νομοθεσία.

Η ιστορία της Δήμητρας Καλβή που παρουσιάστηκε στο Open, είναι σε αυτό το πλαίσιο, ξεπερνώντας ταυτόχρονα κάθε λογική, καθώς – όπως καταγγέλλει – έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό για χρέος 881,42 ευρώ σε κοινόχρηστα.

Όπως ανέφερε η ίδια, βρισκόταν σε διαμάχη με την διαχείριση της πολυκατοικίας για το κόστος κάποιων ζημιών που είχαν γίνει, ζητώντας αποδείξεις, ώστε να υπάρχει διαφάνεια.

Ο σύζυγος γυναίκας που ήταν στην επιτροπή διαχείρισης, αποφάσισε να κινηθεί νομικά κι έτσι το 2020 της ήρθε κατασχετήρια έκθεση.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, ο δικηγόρος της γυναίκας που δουλεύει στον Δήμο ήταν σε επικοινωνία με την επιτροπή διαχείρισης και είχε φτάσει σε «άτυπη» προφορική συμφωνία, η οποία δεν προχώρησε ποτέ, καθώς ο νομικός έπαθε έμφραγμα, με αποτέλεσμα η άλλη πλευρά να βρει την ευκαιρία και να προχωρήσει την διαδικασία.

Το σπίτι στα Πατήσια βγήκε σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό και μάλιστα αποκτήθηκε από έναν ενδιαφερόμενο που υπήρξε, σε τιμή εκκίνησης, όπως αναφέρει η ίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nineteen + 18 =