koc-mitsotakis

Δεν σας το έχω πει, αλλά έχω ένα κουσούρι.
Όταν δεν έχω να κάνω κάτι καλύτερο, κάνω και εγώ παρακολουθήσεις!

🔹Του ΠΣΚουλη στις γνωστές αποδράσεις του κατά τα long weekends και
🔹Το yatch του Τούρκου Κροίσου Ραχμί Κοτς, το Nazenin V (tracking history στο σχόλιο #1)

Φαίνεται οτι οι πορείες των δυο “αντικειμένων” πέρσι συναντήθηκαν πάλι, όλως τυχαίως, στην Αλικαρνασσό της Κρήτης στις 30 και 31/7, τότε που μας έδειχνε το πρώτο “αντικείμενο” ρώγα στην Φαλάσαρνα πριν τις εδώ πυρκαγιές της Εύβοιας, και ενώ καιγόταν περιοχές στο Αίγιο.

Φέτος, στο weekend του Σωτήρα, λες και είναι και οι δύο ταμένοι, πάλι μία από τα ίδια. Ο ένας σταθερά στο Μαράθι εν μέσω πολιτικής καταιγίδας άνευ προηγουμένου να το παίζει κάτι σαν αυτοφωράκιας, και ο άλλος πάλι σκαφάτος να κόβει βόλτες στην γειτονιά. Το Σάββατο στην Πάρο (διανυκτέρευση στην Νάουσα), σήμερα πορεία βόρειοδυτική με 4-5 μίλια, με το πάσο του. Άραξε στις 7μμ στην Κύθνο, αύριο έχει ο Γιαραμπής.

(Δυστυχώς το Σινουκ με το οποίο μετακινείται φέτος ο θρυλικός ΠΣΚουλης είναι στρατιωτικό, οπότε δεν αποτυπώνει τις βραδινές του πορείες σε δημόσια και απολύτως νόμιμα συστήματα tracking για να κάνω και εγώ την πλάκα μου με άνεση…)

Τι είναι Κοτς?
Το πολύ βαθύ κράτος της Τουρκίας! Ο ιδιοκτήτης της Κρατικής Εταιρίας Πετρελαίων (για την οποία δουλεύει το Oruc Reiss και τα άλλα σχετικά πετεινά που στέλνει ο Ερντογάν για να του γκριζάρουν περιοχές για μελλοντικές συνεκμεταλλεύσεις), ιδιοκτήτης της αυτοκινητοβιομηχανίας ΤOFAS, της Φενέρμπαχτσε, συνέταιρος με κάτι περίεργους Κινέζους σε τουρκικές φαρμακοβιομηχανίες (αυτούς που κάνανε την κομπίνα εδώ με την Folie Folie πριν επενδύσουν στο Λατσέικο στο Ελληνικό και αποχώρησαν με ελαφριά πηδηματάκια για να αναλάβει η κλίκα Σαμαρά σχετικώς), γενικώς αυτός που βρίσκεις κάτω από κάθε τουρκική πέτρα. Ο γιος του δε, και πολύ φίλος της Μαρέβας το παιδί, ζωή να έχει, όταν δεν κατευθύνει τις δραστηριότητες του Ομίλου του μπαμπά κατά το που πηγαίνει η Τουρκική εξωτερική πολιτική της νέας Οθωμανίας προς την γειτονιά του Πούτιν και την Αφρική.

Αυτός λοιπόν. Ο τύπος που χειρίζεται σαν μαριονέτα του τον Ερντογάν, αν με εννοείς, είναι ο Κοτς.

Και ο αθεόφοβος φαίνεται τώρα ότι κάνει καψόνι στον δικό μας, τον φαινομενικά παθολογικά φευγάτο κάθε ΠΣΚ (εμένα δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι κάθε τριήμερο κάνει και δεύτερη δουλειά για να τα φέρει βόλτα με 41 σπίτια ο καψερός…), που τώρα, όντας πιεσμένος πολύ πολιτικά, πολύ θα ήθελε ένα τσαμπουκά με γεωτρύπανα κατά Κύπρο μεριά. Ή και μέσα στο Αιγαίο, αν ζορίσουν τα πράγματα. Δεν θα τον χαλάσει, με κάτι τέτοια του έλεγε ο daddy ότι μαζεύονται εύκολα πάλι τα “γίδια στο μαντρί”, και ας είναι καθέτως κάθετος ο κόντε Δένδιας επί αυτού. Ποιός τον “ακούει” αυτόν…

Γίνονται όμως αυτά, τσαμπουκάδες κλπ, όσο αρμενίζει στα Ελληνικά πέλαγα ο capo di capi των απέναντι? Δεν γίνεται, είναι και θέμα σαβουάρ βιβρ και εντός της συμφωνίας του 18 μαζί του, ένα Κυριακάτικο απόγευμα στην Ελληνική Βουλή, αυτή που τον έκανε εδώ πρωθυπουργό ακριβώς ένα χρόνο μετά.

Οπότε ζορίζει τώρα αφάνταστα η διαχείριση του μπάχαλου με τους κοριούς του Κοντολέοντα, κακό χρόνο να ‘χει ο αστοιχείωτος, και με όλους τους “έξω” να του τραβάνε τις μπαλαντέζες από τις πρίζες την μία μετά την άλλη. Έτσι το μόνο που του μένει να κάνει, είναι να βάλει τις φωνές με κραυγές του τύπου “μαμά κάνε κάτι!…”.

Άρα, όπως αντιλαμβάνεστε, οι επόμενες δύο διανυκτερεύσεις / αγκυροβολίσεις του Nazenin V θα είναι κρίσιμες!
Πες και εσύ κάτι ρε Σωτηράκη που ξέρεις από αυτά, εγώ την πλάκα μου κάνω…

Δημιουργός του άρθρου:

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

20 − fifteen =