Πτώση της θερμοκρασίας καταγράφεται από το πρωί της Δευτέρας, 19/09 στο σύνολο της επικράτειας, με τις ψυχρές αέρινες μάζες που έρχονται από την Ιταλία να κάνουν ήδη την εμφάνισή τους στα δυτικά τμήματα της χώρας.

Στη βόρεια Ελλάδα επικρατεί κρύο από τις πρώτες πρωινές ώρες, με τις ελάχιστες θερμοκρασίες να αγγίζουν το μηδέν στην ευρύτερη περιοχή του Νευροκοπίου. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας 19/09, με τον υδράργυρο στο Οχυρό Νευροκοπίου να πέφτει στον 1 βαθμό Κελσίου. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί που κατέγραψαν τις χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες.

kairos-190922

Σε φθινοπωρινό κάδρο τα Κύθηρα, αγνοείται η βροχή

Τα μακρυμάνικα αρχίζουν σιγά σιγά να προβάρουν και τα Κύθηρα, με τον υδράργυρο να κάνει βουτιά αρκετών βαθμών μέσα στη βδομάδα. Η συννεφιά θα εναλλάσσεται με διαστήματα ηλιοφάνειας, οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν σε ένταση τα 5 μποφόρ και η υγρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα. Λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει η πιθανότητα βροχόπτωσης.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twelve + three =